Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Μην περιμένουμε επανέναρξη και μην ζητήσετε εκ νέου παράβολα

Published

on

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Γράφοντας αλήθειες μην περιμένουμε να επαναρχίσει το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και μερικοί καλό είναι να μην εθελοτυφλούν.

Όσο υπάρχει o όρος… πανδημία δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά να διεξάγονται αγώνες.

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει στα ρεπορτάζ μας ότι ο αθλητισμός είναι υγεία και θα έπρεπε με κάθε τρόπο οι υπεύθυνοι να τον προστάτευαν.

Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια ότι ο αθλητισμός τονώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και το προστατεύει από διάφορες ιώσεις.

Όλοι το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό αλλά οι ειδικοί φαίνεται να έχουν άλλη άποψη και απλά διέκοψαν κάθε επικοινωνία των νέων με την άθληση.

Οπότε η λογική λέει ότι όσο υπάρχει αυτή η πανδημία αθλητισμός γιοκ.

Οι λοιμωξιολόγοι αναφέρουν ότι αν δεν μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο δεν θα δώσουν το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Δηλαδή η εξάπλωση του covid-19 κρίνει αυτή τη στιγμή τις εξελίξεις.

Και έτσι να είναι η μείωση είναι τόσο μεγάλη που δίνουν το ok για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Πώς θα γίνει αυτή όταν εξαρχής έχουν αναφέρει ότι αυτό θα είναι εφικτό μόνο και εφόσον (εβδομαδιαία) πρέπει να πραγματοποιούνται τα τεστ Covid-19 στις ομάδες;

Όλοι γνωρίζουν ότι κοστίζουν ακριβά και σε καμία περίπτωση οι ερασιτεχνικές ομάδες που δεν έχουν καθόλου έσοδα δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτό το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οπότε μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να επαναρχίσει το πρωτάθλημα φέτος.

Σε αυτό φυσικά δεν φταίνε οι αθλητές αλλά και τα σωματεία, φταίνε οι ειδικοί που ξεκίνησαν εν μέσω πανδημίας στις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς τα πρωταθλήματα χωρίς να έχουν λάβει τα μέτρα τους.

Οπότε αυτή η χρονιά πάει χαμένη και αυτοί που κλαίνε στο τοπικό πρωτάθλημα είναι και οι παράγοντες, οι οποίοι έχουν πληρώσει τα παράβολα στην ΕΠΣ Αχαΐας χωρίς να διεξαχθεί το πρωτάθλημα όπως και πολλά άλλα (δελτία, γιατρούς, μεταγραφές κ.ά.).

Και φυσικά καλό θα είναι να κοιτάξουν από τώρα οι υπεύθυνοι της ένωσης να μην διανοηθούν την επόμενη χρονιά να ζητήσουν εκ νέου παράβολα στις ομάδες.

Αυτό αν μη τι άλλο θα είναι τραγικό και με αυτό τον τρόπο θα δείξουν ότι δεν αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς θα είμαστε εδώ για να το αναφέρουμε ξανά και την επόμενη χρονιά, Θεού θέλοντος όλα να έχουν πάει κατ’ ευχή, και να τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση που έχει κουράσει όλο τον κόσμο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement