Connect with us

Παναχαϊκή

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ν. Παπαδόπουλος ξεκινά τις δοκιμές για την 11άδα που θα παρατάξει

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια ακόμα ιδιαιτερότητα έχει η φετινή προετοιμασία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 οι οποίες ανεβάζουν στροφές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως πιθανές ημερομηνίες είναι το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου.

Βέβαια σε ό,τι αφορά την ημερομηνία, τίποτα δεν είναι σίγουρο και πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία του ιού στη χώρα μας, όμως αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολεί πιο έντονα την επόμενη εβδομάδα όταν θα μετράμε αντίστροφα για την έλευση του 2021.
Με δεδομένο πως η ΓΓΑ δεν επιτρέπει την διεξαγωγή φιλικών αγώνων και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, η Παναχαϊκή από σήμερα μπαίνει στην 2η εβδομάδα της προετοιμασίας της και είναι λογικό να ανεβάζει προοδευτικά στροφές ώστε σιγά-σιγά να βρεθεί στο απαιτούμενο επίπεδο ενώ πλέον θα ρίχνει περισσότερο βάρος στην τακτική.
Ο Παπαδόπουλος δουλεύει πλέον με ορίζοντα να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την 11άδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να βγάλει συμπεράσματα μέσα από φιλικά παιχνίδια.
Γι’ αυτό ο Έλληνας τεχνικός σιγά-σιγά θα κάνει τις δοκιμές του με τους παίκτες προορίζει για την βασική 11άδα μέσα από προπονήσεις και δεν αποκλείεται να δοθούν και προπονητικά διπλά.
Οι πληροφορίες λένε πως ο Παπαδόπουλος σε ένα σημαντικό βαθμό έχει βρει στο μυαλό του τους 11 παίκτες που έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού όμως υπάρχουν θέσεις με ερωτηματικά και εντός των επόμενων ημερών θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
«ΟΧΙ» ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ SL2
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο σαββατοκύριακο η ΕΡΤ ενημέρωσε πως απαντά αρνητικά στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για την υπογραφή διετούς συμβολαίου και επιπλέον για αύξηση της προσφοράς.
Η δημόσια τηλεόραση επιθυμεί μονοετές συμβόλαιο και, όπως αναμενόταν, δεν ανεβάζει την προσφορά της πάνω από τα 4,3 εκατ. ευρώ μικτά και για τα δύο πρωταθλήματα.
Αυτό σημαίνει ότι οι 12 ομάδες της Super League 2 θα μοιραστούν 3,1 εκατ. ευρώ και αυτές της Football League 1,2 εκατ. Υπενθυμίζεται ότι όταν η προσφορά της ΕΡΤ ήταν 4 εκατ. ευρώ, τότε η SL2 θα λάμβανε 2,8 εκατ. ευρώ και η FL 1,2 εκατ.
Έτσι αύριο θα συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της για την πρόσφατη επαφή με την ΕΡΤ και την τελική της πρόταση για τα πρωταθλήματα των Super League 2, Football League. Με δεδομένη την πίεση χρόνου, δείχνει απίθανο να μην γίνει αυτή αποδεκτή. Εξάλλου, προ ημερών επτά ΠΑΕ με επιστολή τους ζήτησαν να μπουν άμεσα οι υπογραφές και να κλείσει το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου.
Επίσης στο αυριανό Δ.Σ. θα συζητηθεί και το θέμα των ημερομηνιών του πρωταθλήματος και της αλλαγής της προκήρυξης, ένα ζήτημα που έχει αρκετά ερωτηματικά…
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής χθες είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και από σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι στην ευχάριστη θέση και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement