Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Χ. Καράβολας: «Δεν τολμώ να κάνω πρόβλεψη, δύσκολη η κατάσταση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αισίως 1,5 μήνα εκτός γηπέδου, κλείνουν οι πατρινές ομάδες βόλεϊ οι οποίες από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν σταματήσει προπονήσεις λόγω της επιβολής λοκντάουν στον αθλητισμό και κανείς δεν ξέρει πότε θα επαναρχίσουν προπονήσεις.

Μια από τις ομάδες-θύματα είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών η οποία είχε ξεκινήσει νικηφόρα στη πρεμιέρα του Α΄ ομίλου της Α2 Εθνικής και είχε προετοιμαστεί με στόχο να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία.
Η «Γ» μίλησε χθες με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Καράβολα ο οποίος ήταν έντονα προβληματισμένος για το γεγονός πως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας έχει επηρεάσει την αγνωστική κατάσταση των αθλητριών του…
«Δεν τολμώ να κάνω καμία πρόβλεψη γιατί η πορεία του ίου είναι απρόβλεπτη όποτε δεν θέλω να πω κάτι» είπε αρχικά ο Χρήστος Καράβολας και πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι ομάδες μετά από τόσο καιρό απραξίας, έχουμε βγει έκτος ρυθμού και θα χρειαστούμε να κάνουμε προετοιμασία πάλι από την αρχή, όταν η πολιτεία μας επιτρέψει πάλι τις προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα είναι περιττό να πω πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους όμως αυτή την στιγμή προέχει η υγεία και όχι ο αθλητισμός. Ελπίζω όλη αυτή η περιπέτεια να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να γυρίσουμε πάλι στα γήπεδα».


Ροή ειδήσεων

Advertisement