Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (21/12)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

H εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία εγκαινιάζει και επίσημα το χειμώνα. Το ενδιαφέρον σου θα σταθεί σε κοινωνικές «υποχρεώσεις», καθώς και σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει απορίες. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

 

Ταύρος

Mε την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου (21/12) θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη την επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ιδιαίτερα με αυτά που έχεις να ακούσεις καιρό. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Ερμής πού βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και φαίνεται πως θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να έρθεις κοντά ακόμα και με ανθρώπους που αυτή τη στιγμή είναι χιλιομετρικά μακριά.

 

Δίδυμοι

Θα επικεντρωθείς στα δικά σου συναισθήματα και τις δικές σου ανάγκες και έτσι θα αφήσεις οτιδήποτε άλλο σε δεύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν αρκεί και εσύ να ασχοληθείς με αυτό. Η σύνοδος Δία/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 δείχνει πως η ψυχολογία σου αρχίζει να ανεβαίνει και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επικοινωνία.

 

 

Καρκίνος

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιους συνεργάτες σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να διευθετήσετε κάποιες διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε κάθε είδους σχέσεις και αυτές θα έχουν προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι εύκολο να έρθεις σε συμφωνία για κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν «γόρδιος δεσμός».

 

Λέων

Η καθημερινότητα θα τρέχει με ταχύτητα και θα ακολουθούν οι υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 σε πρέπει να επικεντρωθείς σε υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και με το ημερήσιο πλάνο σου. Ο Ερμής βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα είναι πολύ βοηθητικός στο να οργανώσεις σωστά αυτά που έχεις να κάνεις και έτσι να μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας.

 

 

Παρθένος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψει μία ζεστή συνομιλία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε αισθηματικό επίπεδο. Στις 21/12 η σύνοδος του Δία και του Κρόνου το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια εργασιακά ζητήματα, τα οποία είχες παραμελήσει. Καλό θα είναι να τα διευθετήσεις άμεσα καθώς όσο περισσότερο μένουν, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διευθέτηση τους.

 

Ζυγός

Σηματοδοτείται η αρχή μιας περιόδου που θα προτιμήσεις να περάσεις πολύ χρόνο στο σπίτι σου, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή μαζί τους. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να λύσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα. Η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αλλάζει εντελώς την ενέργεια που υπάρχει στις αισθηματικές σου υποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Σκορπιός

Θα επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά ενδιαφέροντα νέα. Οι ημέρες είναι κατάλληλες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται στο συγγενικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μία νέα εποχή κατά την οποία θα δεις εντελώς διαφορετικά σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές είτε οικογενειακές.

 

 

Τοξότης

Από τη νέα του θέση ο Ήλιος σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα και να σκεφτείς ποια είναι αυτά τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Μαζί με τον Ήλιο βρίσκεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες ιδέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους πόρους σου. Η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις που έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

 

Αιγόκερως

Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά καθώς στις 21/12 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχεις την εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις ασφάλεια, καθώς και στους πόρους σου.

 

 

Υδροχόος

Ξυπνούν αναμνήσεις του παρελθόντος και κυριαρχούν σκέψεις σχετικά με την τροπή που πήραν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις στο παρόν και μην αφήνεις το μυαλό σου να γυρίζει σε υποθέσεις οι οποίες έχουν παρέλθει οριστικά. Στις 21/12 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Δια/Κρόνου στο δικό σου ζώδιο η οποία εγκαινιάζει ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ήδη έχουν αρχίσει να βρίσκονται στο προσκήνιο

 

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σκέφτεσαι περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με φίλους σου παρά δικές σου υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 δείχνει πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής κάτι που δείχνει πως τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και η επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες.

Lifestyle

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου «ξεσκεπάζει» την τριάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τι συμβαίνει τελικά με τον Σάκη και την Μαριαλένα στο Survivor; Ποιοι τρώνε εκτός κανόνων;

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Love It. Η τραγουδίστρια απάντησε για όλα και έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

«Δεν είπα ποτέ στον Αλέξη την ώρα της αποχώρησης «Τελείωσε τον James». Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα «μη μου μιλάς έτσι γιατί με κάνεις να κλαίω». Οι προθέσεις μου για τον Αλέξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως παρεξήγησε ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του. Το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Με τον Αλέξη δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν κάνει στρατηγική για να μείνει στο Survivor, οδηγεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τα γεγονότα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και συνέχεισε:

«Το να ψάξω το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και νομίζω ότι εκτέθηκα. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου λέει δες το μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι.

Όταν μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Chris, ακουμπάμε τις προμήθειές μας πάνω στο μπαούλο και στα 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος το πήρε. Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά το αλάτι κάποιο από αυτά τα 3 παιδιά το έχει πάρει».

Για την τριάδα του Survivor, James, Μπάρτζης, Άννα Μαρία, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Ο James παίζει στρατηγικά, είχε τη συμμαχία με το μέρος του, κινούσε τα νήματα και όποιον ήθελε να τον βγάλει στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James, του πιπιλάει τα αφτιά.

Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Είχε πει η Άννα Μαρία ότι δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. «Μαγειρεύανε» πάρα πολλά πράγματα και χαιρόντουσαν με το να με βλέπουν να μην είμαι καλά. Έπαιζα αγώνα, δεν έφερνα πόντο, σκούνταγε τους φίλους της και γέλαγε ειρωνικά. Μου έλεγε ψέματα, μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν είχε παραδεχτεί ποτέ.

Όσο η Χριστίνα ήταν άρρωστη, ξυπνούσαμε το πρωί και την ρωτούσαμε «πως νιώθεις σήμερα». Η τριάδα δεν είχε ρωτήσει ποτέ αν είναι καλά. Ήρθε η κοπέλα από το νοσοκομείο και μετά από 48 ώρες, μπροστά στην κάμερα, γύρισε ο James να της πει «Χριστίνα μου, πώς είσαι»;».

«Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Είναι μια σχέση ζωής. Μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, εννοείται ότι δεν μπορώ να σας το πω.

Με την άφιξη του Σάκη στο Survivor ζήλεψαν ο James με τον Νίκο. Δεν είναι ότι νοιάστηκαν για το καλό της Μαριαλένας, απλά ήθελαν με κάποιον τρόπο να βρουν κάτι να τον στοχοποιήσουν για να τον ψηφίσουν», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και αποκάλυψε:

«Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν «καθαρίσει» τον Άγιο Δομίνικο».

zappit.gr

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(20/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος
Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα, που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Δίδυμοι
Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

Καρκίνος
Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες.

Λέων
Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη! Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο σημαντικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Παρθένος
Φρόντισε σήμερα, να προγραμματιστείς περισσότερο. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να σπρώχνεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός
Η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Σκορπιός
Σήμερα, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Τοξότης
Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως
Φρόντισε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Υδροχόος
Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αλλά οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Ιχθύες
Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη της ημέρας θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα.

Περισσότερα

Lifestyle

Η Βίκυ Κάβουρα μιλά για την φημολογούμενη επανασύνδεσή της με το Νίκο Οικονομόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα μίλησε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή Pop Up, αφού έχει λανσάρει φική της σειρά μαγιό και εσωρούχων.

Εκτός των άλλων, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε και την πηγή της έμπνευσής της:

«Έχω σχεδιάσει 15 μαγιό μόνη μου. Εμπνεύστηκα για τα μαγιό μου από μια φίλη μου που έχει ψωμάκια και από μια άλλη φίλη μου με μεγάλο στήθος. Όλα τα σώματα είναι σέξι, είναι ωραίο να είμαστε σέξι. Άλλο πρόστυχες, άλλο σέξι», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Όμως δεν περιορίστηκε στη συζήτηση για τη νέα της δουλειά. Μεταξύ άλλων, απάντησε και στο κατά πόσον είχε φέτος προτάσεις για να εργαστεί ως ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν η ομορφιά της έχει κλείσει πόρτες δήλωσε:

«Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο».

Όμως το φλέγον ερώτημα της συγκεκριμένης συνέντευξης ήταν άλλο: Εδώ και λίγο καιρό, οι φήμες οργιάζουν και θέλουν τη Βίκυ να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Οικονομόπουλο – και μάλιστα να ετοιμάζονται για γάμο.

Η ίδια ωστόσο το είχε διαψεύσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, ο κόσμος φαίνεται να περιμένει να την δει νυφούλα στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή:

«Δεν ξέρω από πού έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι!», τόνισε ενώ παραδέχτηκε: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τον ζούμε δύο με τέσσερις φορές στη ζωή μας.»

Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη μετά το τέλος της συνεργασίας τους, δήλωσε: «Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα που δεν ξέρω πώς έγινε.»

Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα εξομολογήθηκε ότι της λείπει πολύ να παίξει στην τηλεόραση.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα