Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ολοκληρώνεται το «λίφτινγκ» στο κλειστό προπονητήριο στίβου από τη δημοτική αρχή

Published

on

Ένα χριστουγεννιάτικο μποναμά λαμβάνουν τα πατρινά σωματεία στίβου καθώς ανακαινίζεται τις τελευταίες μέρες από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Λαδόπουλου» προκειμένου να υποδεχτεί τους αθλητές του Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. τη νέα χρονιά.

Ανάμεσα στις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι το βάψιμο με ωραίους χρωματισμούς αλλά και παρεμβάσεις εντός και εκτός κτιρίου, ώστε να ανακαινιστεί πλήρως ενόψει των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων του νέου έτους.
Άλλωστε η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως μετά τις 7 Ιανουαρίου θα δοθεί το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίηση όλων των αθλητικών χώρων.
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Νίκος Μπαλάσης μίλησε στη «Γ»: «Η πανδημία δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε ό,τι σχεδιάζουμε!
Μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Εμείς προετοιμαζόμαστε κι ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ευχαριστούμε τον Τάκη Πετρόπουλο και τον Κώστα Κούτρα (υπεύθυνο των Δημοτικών εγκαταστάσεων «Λαδόπουλου») για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.
Σημειωτέον ότι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και στα προβλήματα του ανοιχτού Σταδίου στο οποίο υπάρχουν επικίνδυνες φθορές στους διαδρόμους του ταρτάν που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς αθλητών.
Βέβαια υπάρχει το όραμα του μακροπρόθεσμου έργου αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει την ολική ανακατασκευή της δημοτικής εγκατάστασης στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου στις αθλητικές δομές που διαχειρίζεται. Επειδή όμως αυτό θα αργήσει γιατί ακόμα βρίσκεται στην εκπόνηση της μελέτης θα ήταν ευχής έργον να βρεθεί μια πρόσκαιρη λύση μερικής επιδιόρθωσης της φθοράς του ελαστικού τάπητα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement