Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σήμερα το Δ.Σ. για αποφάσεις Στη Σούπερ Λιγκ 2 με ΕΡΤ και πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ορισμένες απαντήσεις για το μέλλον της Σούπερ Λιγκ 2 αναμένεται να δοθούν σήμερα το μεσημέρι (13.00) που θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. των μελών της κατηγορίας και θα συζητηθούν όλα τα θέματα με στόχο να παρθούν αποφάσεις.

Το νούμερο ένα θέμα είναι πότε θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση πότε θα κατατεθεί το αίτημα από την διοργανώτρια αρχή στην επιτροπή λοιμωξιολόγων και το άλλο να κλείσει η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Όπως ανακοίνωσε και χθες η Σούπερ Λιγκ 2 τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
-Ενημέρωση για τη συνάντηση με την ΕΡΤ που αφορούσε στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
-Έναρξη πρωταθλήματος.
-Ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
-Διάφορα θέματα.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 3/1
Οι πληροφορίες λένε πάντως πως τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα για πρεμιέρα σύντομα αφού βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ότι η πορεία του ιού δεν είναι αυτή που θέλουν οι ειδικοί.
Από την άλλη, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος με χθεσινές του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ακόμα και στις 3 Ιανουαρίου όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα «πράσινο φως» για πρεμιέρα.
«Αύριο θα παρθούνε κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν να προχωρήσουμε το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, το πρόγραμμα των αγώνων και να ορίσουμε την αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Έχουμε κάνει την προεργασία μας με τις ημερομηνίες και των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ, και πιστεύουμε ότι όλα βγαίνουν. Αν όλα πάνε καλά, η ιδανική ημερομηνία έναρξης είναι η 3η Ιανουαρίου» είπε ο Λεουτσάκος και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια θα έχουμε και το Κύπελλο, όπου οριστικά θα υπάρχει συμμετοχή και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2. Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό της Σουπερ Λιγκ 2, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, είναι ιστορικές και θα δώσουν τον αγώνα τους στην κατηγορία».
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής παρακολουθούν τις εξελίξεις και εννοείται πως θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να επιστρέψουν στη δράση.
Η ΠΑΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟ
Από εκεί και πέρα, χθες υπήρξε νέα επικοινωνία του γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής Απόστολου Βεντουρή με ανθρώπους του Δήμου Πατρέων για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου.
Μάλιστα είναι έτοιμο και το προσχέδιο που θα υπογράψει η ατρινή ΠΑΕ και θα εξεταστεί απ’ τους νομικούς της ομάδας ώστε, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, να πέσουν άμεσα οι υπογραφές.
Στόχος της Παναχαϊκής είναι να μπορεί να κάνει χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου από τις αρχές του επόμενου μήνα καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες επανασποράς τόσο στο Κεντρικό Στάδιο όσο και στο βοηθητικό γήπεδο.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ
Στο μεταξύ, χθες η ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο με μεσημεριανή προπόνηση στην Αγυιά και τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Όπως ανέφερε η ΠΑΕ η προπόνηση ήταν αερόβια μέτριας έντασης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και τακτική.
Οι κοκκινόμαυροι σήμερα το πρωί θα γίνουν εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός» στην Οβρυά.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement