Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (22/12)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών του θανόντα πατέρα του,  τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των (6.440) ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου και Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από
κοινού, χθες το πρωί, διέρρηξαν οικία σε περιοχή της Αμφιλοχίας και  αφαίρεσαν δυο χρυσές αλυσίδες, συνολικής αξίας (350) ευρώ. Οι δράστες  τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο ενώ οι αστυνομικοί στο πλαίσιο αναζητήσεων τους εντόπισαν σε χωριό του Αγίου Βλασίου, όπου και τους συνέλαβαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement