Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αυτά τα Χριστούγεννα… χωρίς εσένα δεν γίνεται

Διαδικτυακός Μαραθώνιος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:30 μ.μ., ανοίγουμε όλοι την αγκαλιά μας και στέλνουμε μήνυμα αγάπης για τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του 19810.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Κώστας Γιαννόπουλος μάς καλωσορίζουν διαδικτυακά σε έναν Μαραθώνιο για τα Παιδιά και μας καλούν να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού.  Μαζί τους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού στην πρώτη γραμμή.

Φέτος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης και μετρά 25 Χριστούγεννα που με την υποστήριξη όλων έκαναν πραγματικότητα τις ευχές χιλιάδων παιδιών για φροντίδα, ασφάλεια, αγάπη, υγεία….

Συντονιστείτε στο κανάλι του Οργανισμού στο YouTube https://youtu.be/_mVIlzWPhlg και στηρίξτε και φέτος την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα ζεστό, φωτεινό Χαμόγελο σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη!

Οι τρόποι που μπορεί να βοηθήσει κανείς είναι τα εξής:

 Κλήση στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

 Μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

 Άλλοι τρόποι στήριξης από Ελλάδα και εξωτερικό στον https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/

 Λάβετε μέρος στη Λαχειοφόρο Αγορά του Οργανισμού (www.25smiles.gr)

 Επισκεφτείτε την Crowdfunding πλατφόρμα του Οργανισμού (https://2525support.gr/)

 Για τηλεφωνικές προσφορές καλέστε στο 2103306140

Ροή ειδήσεων

Advertisement