Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοδεία Καρβέλη στα νοσοκομεία της Ηπείρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ περιόδευσε σήμερα 23-12-2020, στην Ήπειρο, προκειμένου να διαπιστώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Νοσηλευτικών Μονάδων για την έναρξη της εμβολιαστικής διαδικασίας ενάντια στον Covid 19.

​Διαδοχικά επισκέφτηκε το ΚΥ Φιλιππιάδας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘’Χατζηκώστα’’ και το ΚΥ Ιωαννίνων. ​
​Συνοδευόταν από τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλο και την βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.
Είχε ενημέρωση από τους Επιστημονικούς Υπευθύνους Ηλία Κοσμά του ΚΥ Φιλιππιάδας, Κων/νο Φώτο του ΚΥ Ιωαννίνων , τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Νίκο Κατσακιώρη. και Κων/νο Χολέβα, καθώς επίσης και το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Σπύρο Δερδεμέζη.
​Ουσιαστικές συναντήσεις έγιναν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωϋσή Ελισάφ.
Το πρόγραμμα. Έκλεισε με συμμετοχή σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για τον εμβολιασμό, η οποία πραγματοποιήθηκε από το γραφείο Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αίγιο: Παράνομος τζόγος σε καφενείο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και 12 θαμώνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη καφενείου στο Αίγιο για παράνομο τζόγο προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρίσκονταν και 12 θαμώνες. Η Αστυνομία βεβαίωσε παραβάσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους διότι παραβίασαν τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας.
Οι έλεγχοι της Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας είναι εντατικοί το τελευταίο διάστημα και οι συλλήψεις είναι σχεδόν καθημερινές.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τύχη βουνό για όχημα που βρισκόταν πίσω από απορριμματοφόρο

Γλίστρησε από τις λαβές ο κάδος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τύχη βουνό είχε το όχημα που βρίσκονταν πίσω από απορριμματοφόρο που έκανε αποκομιδή των απορριμμάτων το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας.

Οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας τοποθέτησαν τον μεταλλικό κάδο στην υποδοχή του απορριμματοφόρου. Όμως ο κάδος «έφυγε» από τις λαβές που υπάρχουν και χρειάστηκε να τον απομακρύνουν από το απορριμματοφόρο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Ο κάδος τραντάχτηκε και αναπήδησε στο έδαφος, εγκυμονώντας κινδύνους για τους οδηγούς που ακολουθούσαν. Ευτυχώς, όμως τα αντανακλαστικά των εργαζομένων ήταν άμεσα με αποτέλεσμα να αποτραπούν τα χειρότερα.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Μίνι” καταδίωξη και πρόστιμο σε τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες ΙΧ στην οδό Φιντίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μίνι καταδίωξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 8μιση το βράδυ στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip η Αστυνομία έλεγξε ΙΧ με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην οδό Φιντίου για άσκοπη μετακίνηση. Στους τρεις αλλοδαπούς επιβλήθηκε πρόστιμο καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα χαρτιά ή sms για την μετακίνησή τους.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα