Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση στα καταστήματα τροφίμων της Πάτρας ενόψει των Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το ειδικό εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ, παραμονή των Χριστουγέννων για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους.

Τα σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά, παρέχοντας και τη δυνατότητα παραλαβής (click away) και delivery -με κάποιες καθυστερήσεις, λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Τα σούπερ μάρκετ και της Πάτρας θα ανοίξουν νωρίς το πρωί τις πύλες τους και θα παραμείνουν σε συνεχή λειτουργία έως αργά το βράδυ, για να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους.

Η λειτουργία τους γίνεται με όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από την πολιτεία, με περιορισμό ατόμων με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα.

Τα νέα δεδομένα της πρωτόγνωρης φετινής εορταστικής περιόδου έχουν άμεση επίπτωση και στην αγοραστική κίνηση, η οποία άρχισε από χθες να κυμαίνεται.

Παρά το γεγονός ότι τα σούπερ μάρκετ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη, οι καταναλωτές κάνουν στοχευμένες αγορές και μάλιστα είναι μικρότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που αποδίδεται στο… εορταστικό lockdown.

Η «Γ» συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ και κατέγραψε τις απόψεις τους αναφορικά με το επίπεδο της κίνησης ενόψει των Χριστουγγένων.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement