Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Μετά την Πρωτοχρονιά οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Α1 Εθνικής βολει γυναικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι πατρινές ομάδες βόλεϊ που συμμετέχουν στην Α2 Εθνική βόλεϊ ανδρών και γυναικών εδώ και 2,5 σχεδόν μήνες βρίσκονται στον πάγο λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλει lockdown στον αθλητισμό.

Η αναμονή πάντως δεν φαίνεται να διαρκέσει πολύ ακόμα και δεν μιλάμε μόνο για την επιστροφή στις προπονήσεις αλλά και στο αν θα επαναρχίσουν ή όχι τα εθνικά πρωταθλήματα και πότε θα γίνει αυτό.
Μετά την προχθεσινή επιστολή της ΕΟΠΕ που ζητά συγκεκριμένη ημερομηνία να ξεκινούν προπονήσεις αλλά και πρωτάθλημα, φαίνεται πως θα τρέξουν σύντομα οι εξελίξεις.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα απαντήσει εντός των ημερών στο αίτημα και ανάλογα από την απάντηση, θα προκύψουν εξελίξεις και στα πιο κάτω πρωταθλήματα.
Μετά την Πρωτοχρονιά θα ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής γυναικών και στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, είναι αυτονόητο πως δεν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της pre league και της Α2 Εθνικής γυναικών.
Όποτε λίγες μέρες υπομονή ακόμα ώστε να περάσουν οι εορτές και να παρθούν αποφάσεις από την επιτροπή των ειδικών για να γνωρίζουν και οι διοικήσεις τι μέλλει γενέσθαι.
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement