Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tην Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο

Αναβολή λόγω αποχής

Published

on

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα συγκαλείται εκ νέου για συνεδρίαση δια τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21/12, όμως δεν πραγματοποιήθηκε μιας και δεν σημειώθηκε απαρτία, λόγω της αποχής των παρατάξεων Γούτου και Ψυχράμη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου, η κατανομή της τακτικής επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων, η μεταφορά αποθήκης υλικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αιγιαλείας, από κτίριο ιδιοκτησίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε κτίριο πρώην Χαρτοποιίας Αιγίου, η παραχώρηση αίθουσας Γυμνασίου Διακοπτού στο Γενικό Λύκειο Διακοπτού προκειμένου να λειτουργήσει ως αίθουσα διδασκαλίας κατά το διδακτικό έτος 2020-2021, κ.α.

Εξ άλλου προχθές με αξιοσημείωτη καθυστέρηση μίας και πλέον ώρας και με αρκετά τεχνικά ζητήματα, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, δια τηλεδιάσκεψης, του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, το οποίο συγκάλεσαν 20 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις των κ.κ. Γούτου, Ψυχράμη και Παπακωνσταντινόπουλου και ο ανεξάρτητος κ. Γκίκας.

Στη συνεδρίαση που δεν συμμετείχαν οι σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, η κα Αγγελική Κουρή και ο ανεξάρτητος κ. Στράτος Βαρδάκης συζητήθηκαν τα δύο επίμαχα θέματα της άρδευσης και της σύμβασης μεταφοράς των απορριμμάτων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement