Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικη εκπομπή με μαγειρικές από το ΔΙΕΚ Αιγίου σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποδαρικό στις Χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας, έκανε το ΔΙΕΚ Αιγίου με την εκπομπή «ΤΟ ΔΙΕΚ Αιγίου σας ταξιδεύει σε εορταστικά μονοπάτια», ξεπερνώντας τις 2.000 προβολές.

Ο φιλόξενος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης» γέμισε από τις μυρωδιές των Χριστουγεννιάτικων πιάτων, που ετοίμασαν ζωντανά οι άνθρωποι του ΔΙΕΚ Αιγίου με πολύ μεράκι αλλά και μέσα στο εορταστικό κλίμα. Η εκπομπή που είχε σαν οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου, επιφύλασσε   όμορφες εκπλήξεις αφού κατά την παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού η εικαστικός Μαργαρίτα Γούτου παρουσίασε ένα πρωτότυπο δίπλωμα υφασμάτινης πετσέτας, ενώ η βραδιά έκλεισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το σαξόφωνο του καταρτιζόμενου των ΔΙΕΚ Γεράσιμου Παπαχριστόπουλου!

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα ΔΙΕΚ Αιγίου και πιο συγκεκριμένα τον διευθυντή κ. Λουκά Χριστολουκά και την υπεύθυνη εξωστρέφειας κα Αλεξάνδρα Φωτεινού, καθώς και τους καταρτιζόμενους και τον σεφ του ΔΙΕΚ. Επίσης, ευχαριστίες στη δημοσιογράφο κα Πέπη Σπηλιωτοπούλου καθώς και στους συνεργάτες, τεχνικούς και χορηγούς που συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εκπομπής.

Συντελεστές εκπομπής:

Παρουσίαση: CHEF – Βασίλειος Μόσχος – εκπαιδευτής του ΔΙΕΚ Αιγίου

Καταρτιζόμενοι: Παπαχριστόπουλος Γεράσιμος – Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» – Γ΄εξαμήνου

Βλάχος Δημήτριος– Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» – Α΄εξαμήνου

Χορηγία Κρασιών: Οινοποιείο Ρούβαλη

Χορηγία διακόσμησης: Ανθοπωλείο Μανώλια.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement