Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Γιατράς: «Κάναμε μεγάλη νίκη, επιτέλους η ομάδα έκανε πάλι προπόνηση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Γιατράς, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, είπε: «Στα ευχάριστα είναι να πούμε πως είναι μια σημαντική μέρα η αυριανή, ξεκινά ο εμβολιασμός  στην Ελλάδα και ελπίζω να μπούμε σε μια κανονικότητα για να τελειώσει το μαρτύριο που περνά όλος ο κόσμος.

Επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά, το 2021 να φέρει υγεία και χαρές σε όλο το κόσμο.

Οσο αφορά το αγωνιστικό, μετά τις 20 Σεπτεμβρίου κάναμε μια εβδομάδα προπονήσεις, για διάφορους λόγους που δεν ήθελα να πω ποτέ, δεν κάναμε προπόνηση  όμως αυτή την εβδομάδα παρότι κάναμε, λάθη η ομάδα  ήταν μαζεμένη και έκανε μια προπονήσεις.

Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε πολύ το παιχνίδι, το δείξαμε , θέλαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι που είναι πολύ καλή ομάδα  και κάναμε μια μεγάλη νίκη. Ομως δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε πως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά  μας, θα έρθουν και δυο νέοι παίκτες καινούργιοί στην ομάδα, έχουμε ακόμα μια εβδομάδα να δουλέψουμε και μετά υπάρχουν πάλι συνεχόμενα παιχνίδια. Πιστεύω πως τέλη Ιανουάριου ή αρχές Φεβρουαρίου θα είμαστε μια  διαφορετική ομάδα αυτή η ομάδα που θέλουν να βλέπουν  οι άνθρωποι του μπάσκετ».

Σε ερώτηση για το ντεμπούτο του Γκραντ, απάντησε: «Είναι ένα παιδί που σίγουρά θα μας βοηθήσει, ήταν εκτός όμως από τον περασμένο Αύγουστο και είναι μαζί μας μόνο μια εβδομάδα προπονήσεων Πιστεύω πως θα δώσει σημαντικές λύσεις αλλά όλοι οι παίκτες βοηθήσαν σήμερα, ο Δημήτρης Αγραβανης, ο Αγκμπελιζ, ο Γιάννης Αγραβάνης, ο Λούντζης και όλα τα παιδιά».

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement