Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των “6” για τα Προσφυγικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης της Ένωσης και των έξι ομάδων,  για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του γηπέδου των Προσφυγικών.

Να θυμίσουμε ότι είχαν προσκληθεί οι εκπρόσωποι από τον Άρη Πατρών, Ολυμπιακό Πατρών, ΑΠΣ Πάτραι, Αρόη, ΑΕΚ Πατρών και Ηρακλή Πατρών.

Επιπλέον το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του Εθνικού/Πολύτεκνου.

Από πλευράς Ένωσης παραβρέθηκαν,  ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, ο αναπληρωτής ταμίας Κώστας Ντάσιος, ο γενικός γραμματέας, Κώστας Αγγελόπουλος, o A’ αντιπρόεδρος Βασίλης Βουκελάτος, καθώς κΙ ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Δημήτρης Σαρρής.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με συλλογική προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουν όλοι μαζί για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αχαΐας τόνισαν ότι όποια ομάδα συμβάλλει οικονομικά δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει κάτι από το γήπεδο των Προσφυγικών. Αυτό που σίγουρα θα κερδίσει είναι ότι θα γίνει αποσυμφόρηση από τα άλλα γήπεδα και θα έχει κέρδος περισσότερες ώρες προπόνησης προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο ΠΑΟΚ Πατρών δήλωσε ότι θα βοηθήσει οικονομικά για την ανακατασκευή του γηπέδου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement