Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπάρλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Βασίλης Μπάρλος, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην ασφαλιστική κοινωνία, που χάραξε την επαγγελματική πορεία του στον δρόμο της INTERAMERICAN επί τέσσερεις δεκαετίες.

Ο εκλιπών, γεννημένος στην Πάτρα το 1943, σπούδασε φιλοσοφία στο Μόναχο και εισήλθε στην Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων του Ομίλου INTERAMERICAN το 1980, μετά από ένα ξεκίνημα σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία εκείνης της εποχής. Απασχολήθηκε στον Τομέα Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων, αρχικά ως συνεργάτης του Γιώργου Κώτσαλου και αργότερα ως διευθυντής του κλάδου, αφού είχε και ένα σύντομο πέρασμα από άλλη εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς (ΓΚΟΤΑΕΡ).

Έκτοτε, παρέμεινε σε θέσεις ευθύνης των Γενικών Ασφαλίσεων της INTERAMERICAN, από το 2006 πλέον με ιδιότητα Συμβούλου της Διοίκησης, έως σήμερα. Διακρινόταν για την ευρύτητα των γνώσεων, την κριτική αντίληψή του και την ικανότητα να διαχειρίζεται δυσεπίλυτες καταστάσεις, ενώ περιέβαλε καθοδηγητικά με οικειότητα και ενδιαφέρον τους νεώτερους συναδέλφους.

Η Διοίκηση της INTERAMERICAN εκφράζει τα συλλυπητήρια στην κόρη του Κορίνα και σε εύθετο χρόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα τιμήσει τη μνήμη του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement