Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σύντομα ξεκαθαρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, η Παναχαϊκή επιστρέφει στις προπονήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Θέμα χρόνου, σήμερα ή αύριο, είναι να ξεκαθαρίσει πότε θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με την ημερομηνία που κερδίζει έδαφος να είναι το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου και την Παναχαϊκή να μετρά πλέον αντίστροφα.

Θυμίζουμε πως η διοργανώτρια αρχή κατέθεσε αίτημα στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και περιμένει την απάντησή τους. Ωστόσο είναι δύσκολο αυτή να έρθει μέχρι σήμερα το βράδυ, όποτε, είναι λίγες οι πιθανότητες να προλάβουν τις διαδικασίες για να γίνει πρεμιέρα το πρόσεχες σαββατοκύριακο.
Με δεδομένο πως τα κρούσματα έχουν υποχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και η πολιτεία σταδιακά ανοίγει πάλι τον αθλητισμό -από την 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στην Α΄ Εθνική σε βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο ανδρών-γυναικών- υπάρχει αισιοδοξία πως πλέον είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Άλλωστε και στο παρασκήνιο, η άτυπη ενημέρωση που έχουν αρκετές ομάδες είναι πως πρέπει να ετοιμαστούν όλα τα διαδικαστικά αφού πλησιάζει η ώρα που θα κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι με πιθανότερη ημερομηνία το σαββατοκύριακο 9-10/1.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα της πρεμιέρας θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα αφού η επιτροπή ειδικών αν δεν απαντήσει σήμερα ή αύριο, τότε δεν υπάρχει χρόνος να γίνει η πρεμιέρα το σαββατοκύριακο.
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής είναι ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της Σούπερ Λιγκ 2 και περιμένει πώς και πως και αυτός να έχουμε δράση στο πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό μέρος, τέλος η ξεκούραση για τους παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι ολοκλήρωσαν χθες την τετραήμερη άδειά τους λόγω των Χριστουγέννων και από σήμερα επιστρέφουν στη δράση.
Το ραντεβού του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου με τους παίκτες έχει δοθεί για το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα πιάσουν δουλειά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανεξαρτήτως πότε θα γίνει.


Ροή ειδήσεων

Advertisement