Connect with us

Αθλητισμός

Σήμερα η συνάντηση για τα Προσφυγικά

Published

on

Καλούνται έξι ομάδες για να συζητηθεί η χρηματοδότηση του ιστορικού γηπέδου

Συνάντηση για το ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών έχει προγραμματιστεί για σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας. Η διοίκηση της Ένωσης απηύθυνε πρόσκληση σε έξι ομάδες για να συζητήσουν την ανακατασκευή του γηπέδου.

Εκπρόσωποι των Άρη Πατρών, Ολυμπιακού, Πάτραι, Ηρακλή, ΑΕΚ και Αρόης θα βρεθούν σήμερα στις 7 μ.μ. στα γραφεία έτσι ώστε να συζητήσουν το θέμα της χρηματοδότησης για την ανακατασκευή του γηπέδου. Οι άνθρωποι του Άρη Πατρών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να προσφέρουν χρηματοδοτώντας ένα μεγάλο κομμάτι του έργου όπως κι άλλες ομάδες.

Το ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία του γηπέδου είναι μεγάλο από όλους τους συλλόγους και κάποιοι από αυτούς θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους θέλοντας να συνδράμουν στη χρηματοδότηση. Φυσικά όσες ομάδες το κάνουν πράξη θα έχουν ανταποδοτικά οφέλη από την μετέπειτα χρήση του γηπέδου.

*Πέρα από την οικονομική στήριξη που έδωσε ο Εθνικός/Πολύτεκνος δύο ακόμα ομάδες έσπευσαν να βοηθήσουν. Αυτές είναι ο Δίας Σαραβαλίου και η ΑΕ Πάτρα.

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Ένωση στην ιστοσελίδα της έχει προχωρήσει και σε τακτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για χλοοτάπητα του γηπέδου Προσφυγικών.

Εκεί περιγράφονται όλες οι πληροφορίες του διαγωνισμού (όροι συμμετοχής, τα δικαιολογητικά για την προσφορά, τεχνική έκθεση, οι τεχνικές προϋποθέσεις κ.λπ.).

Επίσης υπάρχει και το σχετικό έντυπο που θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους. Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Κορίνθου και Βούρβαχη 1) έως την Πέμπτη 31/12/2020. Το τελικό ποσό του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 61.384,96 ευρώ (με 24% ΦΠΑ).

Ροή ειδήσεων

Advertisement