Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: 327 παραβάσεις το τριήμερο των Χριστουγέννων στη Δυτ. Ελλάδα

Και 10 προσαγωγές από την Αστυνομία στη συνοικία Τσιγγάνικα στην Κ. Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντατικοί ήταν οι αστυνομικοί έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ανήμερα των Χριστουγέννων βεβαιώθηκανστη Δυτική Ελλάδα 69 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης (εκ των οποίων οι 29 στην Αχαΐα) και 8 για μη χρήση μάσκας (οι τέσσερις στην Αχαΐα). Την παραμονή των Χριστουγέννων καταγράφηκαν 132  παραβάσεις στη Δυτική Ελλάδα για περιορισμό μετακίνησης και 32 για μη χρήση μάσκας. Προχθές, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 16 για μη χρήση μάσκας και τήρησης αποστάσεων στην περιφέρειά μας.

Επιπλέον.σε 10 προσαγωγές προχώρησε παραμονή των Χριστουγέννων η ΕΛ.ΑΣ. στη συνοικία των τσιγγάνων στην Κάτω Αχαΐα καθώς περισσότερα από 150 άτομα βγήκαν στους δρόμους της συνοικίας έτοιμοι να γιορτάσουν το γεγονός. Ωστόσο, περιπολικά από το Α.Τ. της Κάτω Αχαΐας παρουσία και του διοικητή Χρήστου Λαμπρόπουλου και της ΟΠΚΕ Αχαΐας επενέβησαν και έγιναν 10 προσαγωγές ενώ επιβλήθηκαν και αντίστοιχα χρηματικά πρόστιμα. Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη μέχρι τα ξημερώματα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Πρωτοχρονιά προκειμένου να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα. Συνολικά, στη χώρα μας περισσότερα από 10 άτομα συνελήφθησαν την ημέρα των Χριστουγέννων, μετά από εφόδους που πραγματοποίησαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. την παρουσία δικαστικών λειτουργών, ύστερα από καταγγελίες για τη διενέργεια πάρτι εν μέσω lockdown.

Ροή ειδήσεων

Advertisement