Connect with us

Lifestyle

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τη συνάντηση τους επί σκηνής

Published

on

Η συνύπαρξή της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US, η οποία διαφημιζόταν μέρες τώρα, σήμανε και επίσημα το τέλος της μακροβιότερης και πιο πολυσυζητημένης κόντρας στην ελληνική δισκογραφία.

Οι δύο τραγουδίστριες ένωσαν μάλιστα τις φωνές τους για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συνεργασία που έβαλε «φωτιά» στα social media.

Λίγη ώρα μετά την επί σκηνής συνύπαρξή τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν στην κάμερα του Ευτυχείτε και την Άννα Ζηρδέλη.

«Εσείς ζείτε τις ιστορικές στιγμές. Εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα. Συναντηθήκαμε γιατί το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που τις πυροδότησαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Εμείς δεν τα έχουμε ανάγκη. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση.

«Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα. Και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα. Καμία δυσκολία στην επικοινωνία. Τη θαυμάζω, όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε» δήλωσε από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement