Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νικολόπουλος: Στήριξη των «8μηνιτών» στα δικαστήρια της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη Νικολόπουλου ζητά από το δήμαρχο Πατρέων να αποδεχθεί την παρέκταση αρμοδιότητας των Δικαστηρίων Αθηνών ή/και Πειραιώς όσο και των αιτήσεων επί του σκοπού προσωρινής απασχόλησης στο Δήμο κατά τη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων.

Mεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει πως «ντροπή και όνειδος για την φιλεργατική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί η στάση των δήθεν προοδευτικών κοκκινοφρουρών της δημοτικής Αρχής απέναντι σε δεκάδες συμβασιούχους που φιλότιμα εργάζονται στο Δήμο Πατρέων.

Μάλιστα σε κοινό διάβημα που υπέγραψαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:
«Στο πλαίσιο της τρέχουσας κατάστασης αντιμετώπισης της πανδημίας του ιού Covid-19, και λαμβανομένης υπ’ όψιν την ολοένα και εντεινόμενης εργασιακής επισφάλειας υπό τις παρούσες συνθήκες που καθιστούν δυσχερή έως αδύνατη την εύρεση εργασίας σε διαδοχικά και ολοένα παρατεινόμενα φαινόμενα απαγόρευσης κυκλοφορίας και ανατολής λειτουργίας της πλειονότητας των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, σας ζητούμε υπό την ιδιότητα σας ως νόμιμος εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ», όπως συναινέσετε και αποδεχθείτε τόσο την παρέκταση αρμοδιότητας των Δικαστηρίων Αθηνών ή/και Πειραιώς, όσο και των αιτήσεων για την προσωρινή ρύθμιση της εργασιακής τους κατάστασης κατά τη Διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων, ήτοι την προσωρινή μας απασχόληση από το ΝΠΔΔ – ΟΤΑ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» υπό την ειδικότητα και τις αποδοχές που λάμβαναν πριν από τη παύση της απασχόλησης μας στο Δήμο»

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Σιωπηρή» διαμαρτυρία καρναβαλιστών στην Πλατεία Γεωργίου(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεσημέρι σου Σαββάτου, παλιοί καρναβαλιστές στάθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του covid 19, διαμηνύοντας σιωπηλά στο Πανελλήνιο, «πως το Πατρινό Καρναβάλι κυλάει στο αίμα μας, είναι πάντα στην καρδιά μας και πονάει σε βάθος η υποχρεωτική αποχή μας, λόγω της πανδημίας.

0

Ευχόμαστε του χρόνου, τέτοια ημέρα να είμαστε όλοι μια αγκαλιά και να πανηγυρίζουμε». Στην δράση συμμετέχουν οι, Βικτωρία Αγγελοπούλου, Βασιλική Αγουρίδη, Ασπασία Αντωνάτου, Νέλλη Γαρούφη, Έφη Γεωργίου, Σπύρος Καραχάλιος, Νάνσυ Καγγελάρη, Δέσποινα Κρητικού, Κρίστυ Κουνινιώτη , Μαρία Κουρμπανα, Λίλα Μιαούλη, Ανδριάνα Μαντζαβίνου, ΝίαΜπουρίτσα, , Ελένη Νικολετοπούλου, Μάκης Νικολόπουλος, Ειρήνη Ντεμίρη, Πέγκυ Πανούτσου, Μαρίκα Παπαθεοδώρου, Τζένη Παπανδρέου, Άρτεμις Πισκοπάκη, Ξανθή Σαλονικίδη Γεωργία Σαρακίνη, Γωγώ Σταματοπούλου, Μαίρη Στασινοπούλου, Βούλα Σταυροπούλου, και Νικόλας Φορλίδας.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ο «κυρ Μέντιος» σε… περιπολία στο λιμάνι!

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκπληκτοι οι λιμενικοί, εντόπισαν χθες έναν γαϊδαράκο να περιφέρεται στις εγκαταστάσεις του νέου λιμανιού της Πάτρας, χωρίς να συνοδεύεται.

Άμεσα, έσπευσαν κοντά του και το οδήγησαν σε ασφαλές σημείο, παρέχοντάς του νερό και κάποια τρόφιμα. Παράλληλα, ενημερώθηκε η αστυνομία προκειμένου να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης του ζώου και να μπορέσει να το παραλάβει.

Ελπίζουμε να υπάρξει σύντομα αίσιο τέλος στην «περιπέτεια» του συμπαθούς, όσο και σπάνιου στις μέρες μας, τετράποδου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ποιες περιοχές της Πάτρας θα μείνουν χωρίς νερό τη Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, από 8:30 έως 15:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Κεφαλόβρυσο – Σαραβάλι – Μονοδένδρι Κρήνης – Ομπλός.

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα