Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Υψηλούς στόχους εχει το τιμ του προπονητή της Ολυμπιάδας Κ. Λεβιδιώτη για το 21

Published

on

Ιδιαίτερα υψηλούς στόχους έχει στην ομάδα στίβου της Ολυμπιάδας το τιμ του Κωνσταντίνου Λεβιδιώτη που αποτελείται από αθλητές τόσο των δρόμων όσο και της ταχύτητας. Οι Πατρινοί αθλητές όπως και οι υπόλοιποι αναμένουν άμεσα τις αποφάσεις της πολιτείας για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει το πανελλήνιο βάδην στις 24 Ιανουαρίου, τον πανελλήνιο αγώνα ανωμάλου δρόμου στις 31 Ιανουαρίου αλλά η επιβεβαίωση θα γίνει μετά τις αποφάσεις της Πολιτείας. Σε τοπικό επίπεδο έχει προγραμματισθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 14 Ιανουαρίου. Οι αθλητές στίβου ήταν από τους ευνοούμενους του αθλητικού lockdown μιας και είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε τρεις βάρδιες σε Παμπελοποννησιακό Στάδιο και Προπονητήριο Λαδόπουλου σε γκρουπ των 60 ατόμων.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι τρεις αθλητές της Ολυμπιάδας έκλεισαν με σημαντικές διακρίσεις το 2020 και μπορούν να τις βελτιώσουν τη νέα χρονιά. Ο Ηλίας Αργύρης ήταν 1ος στην κατάσταση του πανελληνίου παίδων και εφήβων με 21.553.93. Ακόμη ο Αλέξανδρος Σκούρτης ήταν 2ος στα 3.000μ. παίδων με 8.55.55 και 3ος στα 1.500μ.με 4.03.552. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Αναστασίας Καρέλα (3η στα 400μ. κορασίδων με 558.07 και 7η στα 200μ. 26.05).
Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Κώστας Λεβιδιώτης επισημαίνει: «Είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα εκμεταλλευόμενα το παραθυράκι του γενικού lockdown. Περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ για την παρουσία αρχικά στους περιφερειακούς αγώνες αλλά και στο πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου για τους Αργύρη και Σκούρτη ώστε να συνεχίσουν το σερί των πανελληνίων διακρίσεων. Όλοι ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement