Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μητροπολίτης Κυθήρων: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις απίστευτες δηλώσεις για το εμβόλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παρέμβαση των δικαστικών αρχών προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, που υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν… εκτρώσεων

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.
Οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

Τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», είπε ο Μητροπολίτης, που μάλιστα υποστήριξε ότι γνώστης της πληροφορίας είναι και ο Πάπας, του οποίου τη γνώμη «δεν υπολογίζουμε».
Συνεχίζοντας τις θεωρίες συνωμοσίας, ανέφερε μάλιστα ότι «θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ»

Είχε προηγηθεί τοποθέτησή του για τις γιορτές

Προ ημερών, ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αψηφήσει τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας Υγείας ανοίγοντας τους ναούς. «Θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν, το είπαμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ποίμνιό μας, δεν μπορούμε να πούμε «θα έρθουν κάποιοι και κάποιοι θα μείνουν έξω».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement