Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor 2021: Οι «3+1» αγαπημένοι των twitterάδων

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες και το Twitter έχει βρει ήδη τους αγαπημένους του για να σχολιάζει και να κάνει χιούμορ. Από την ομάδα των «Διασήμων» στην καρδιά των twitterαδων έχουν μπει η Κάτια Ταραμπάνκο, οι δύο τραγουδιστές της παρέας Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλλίδης αλλά και ο Γιώργος Λιανός στο πρόσωπο του οποίου οι χρήστες βλέπουν άξιο αντικαταστάτη του Σάκη Τανιμανίδη.

Κάτια Ταραμπάνκο: Από τα τακούνια και τις πασαρέλες, σαρώνει… ξυπόλητη στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η μια εκ των δυο νικητριών του προηγούμενου GNTM έχει ξεχωρίσει με το καλημέρα. Το γυμνασμένο της κορμί, η ομορφιά της αλλά και οι αγωνιστικές της ικανότητες είναι κάτι που σχολιάζουν οι χρήστες στο Twitter. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που τη βλέπουν μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τριαντάφυλλος: Από τη μια το κλάμα από την άλλη η έλλειψη μαχητικότητας

Τρεις μέρες στο Survivor και ο Τριαντάφυλλος «λυγίζει» όταν σκέφτεται τους δικούς του ανθρώπους. «Ο καθένας έχει τους λόγους του που έχει έρθει εδώ», λέει ο τραγουδιστής που έχει έρθει έτοιμος να ξεπεράσει τα όρια και τις αντοχές του. Αν και προτεινόμενος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο δεν είναι έτοιμο να τον… διώξει από τον Άγιο Δομίνικο. Πάντως οι χρήστες στο Twitter σχολιάζουν πως η ταχύτητα δεν είναι το φόρτε του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πάνος Καλλίδης: Δυσκολεύεται στα αγωνίσματα…

Την τιμητική του είχε στο χθεσινό επεισόδιο και ο Πάνος Καλλίδης. Ο τραγουδιστής στα σχόλια ξεχώρισε γιατί δεν τα καταφέρνει στον στίβο της μάχης. Φαίνεται πως τα λόγια της κόρης του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο επιβεβαιώνονται. «Μπαμπά μου πού πας, είσαι παππούς εσύ;», του είχε πει όταν έφτιαχνε βαλίτσες.

 

Γιώργος Λιανός: Έκπληξη ο αντι – Τανιμανίδης

Ο Γιώργος Λιανός δείχνει να… επιβιώνει στον στίβο της παρουσίασης. Ο παρουσιαστής που αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη λαμβάνει θετικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter. Ο Λιανός είναι ετοιμόλογος, με εύστοχες ατάκες που με το καλημέρα τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Ειδήσεις σήμερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement