Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ήρθε στην Πάτρα για τον Προμηθέα ο Τζεριάν Γκαρντ και κάνει ντεμπούτο με Μεσολόγγι

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Συνεχίζεται η ενίσχυση για την ομάδα του Προμηθέα, η οποία χθες είδε ένα ακόμα νέο πρόσωπο στην προπόνηση. Μιλάμε για τον έμπειρο γκαρντ Τζεριάν Γκραντ -αδερφό του Τζεράι- ο όποιος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με το Μεσολόγγι.

Ο Αμερικανός γκαρντ χθες το πρωί έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» από όπου τον παρέλαβε άνθρωπος της πατρινής ομάδας και τον έφερε στην πόλη.
Αφού ξεκουράστηκε λίγη ώρα, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση και από εκεί και πέρα έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για να βγει το δελτίο του.
Σε ό,τι αφορά τον Έβανς, ισχύει κανονικά η συμφωνία με τον Προμηθέα όμως ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα τον έχει κρατήσει στις ΗΠΑ αλλά γίνονται ήδη κινήσεις για να λυθεί και να έρθει πολύ σύντομα στην Ελλάδα. Βέβαια, δεν προλαβαίνει να παίξει την Κυριακή με το Μεσολόγγι.
Η ομάδα του Γιατρά θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα στο ματς της Κυριακής, όπου θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά αλλά και για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!
Οι παίκτες του Προμηθέα ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση στο «Τόφαλος» και μάλιστα ενημερώθηκαν πως θα γίνει κανονικά προπόνηση και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Το σημαντικό για τον Γιατρά είναι πως και ο Γιαννόπουλος προπονείται στο 100% αλλά και ο Τζεράι Γκραντ έχει ανεβάσει στροφές και θα είναι βελτιωμένος στο παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους.
• Μπορεί ο Ντιάντε Γκάρετ να αγωνίστηκε προχθές κόντρα στην Μπούρσασπορ αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον Προμηθέα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement