Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(1/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας -ενδεχομένως από τους πιο απαιτητικούς της νέας χρονιάς- για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή προκειμένου να κάνεις κινήσεις σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν οι οποίες θα σε ωφελήσουν και δεν θα σε ζημιώσουν. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τα έξοδά σου.

GOODYS

Ταύρος
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ένα ντόμινο εξελίξεων σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 7/1 και αυτή η «φιλοξενία» θα ενισχύσει την ενέργειά σου, όμως κατά διαστήματα θα δημιουργεί και εκνευρισμό.

Δίδυμοι
Ο μήνας θα φέρει ξανά μπροστά σου κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχεις αφήσει ημιτελή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 μπορεί να ενισχύσει τις ανησυχίες που έχεις σχετικά με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, ιδιαίτερα αν θεωρείς πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω προκειμένου να διευθετήσεις.

 

Καρκίνος
Το Γενάρη θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους με τους οποίους ξέρεις πως έχεις αρκετά κοινά, καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα μόνο επειδή «έτσι πρέπει». Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές υποθέσεις ή σε κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί μεταξύ φίλων.

Λέων
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα που θα έχει συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες τώρα θα αρχίσουν να πιέζουν λίγο περισσότερο. Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί μία βοηθητική πλανητική μετακίνηση για εσένα, καθώς θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους συνεργάτες σου αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο.

Παρθένος
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις κατά τις μετακινήσεις σου. Στις 8/1 ο κυβερνήτης σου Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διευθέτηση των ζητημάτων της καθημερινότητας και του προγράμματος σου.

Ζυγός
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις υπεύθυνα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με θέματα δικών σου προσώπων. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως υπάρχει τάση να πάρουν την ανιούσα, αν δεν διαχειριστείς σωστά τον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός
Ο μήνας χρειάζεται προσοχή καθώς θα δημιουργήσει αρκετές προκλήσεις σε συγκεκριμένους τομείς με αποτέλεσμα να υπάρξουν απαιτήσεις αλλά και υποχρεώσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως θα έρθει στο προσκήνιο η υποβόσκουσα ένταση του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης
Ο μήνας θα σε επαναφέρει στην καθημερινότητα με όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό ελπίζω να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου και να είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δημιουργεί αυξημένη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, η οποία για το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα είναι γεμάτη με αρκετά πράγματα που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως
Ο μήνας χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, στον οποίο φαίνεται πως «θα τρέχεις με χίλια»! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα όμως την ίδια ώρα ενισχύει και την παρορμητική σου διάθεση.

Υδροχόος
Είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα όμως να θυμάσαι πως αν επικεντρωθείς και δουλέψεις πάνω σε αυτά που θέλεις να φέρεις εις πέρας τότε θα είναι πιο εύκολο να τα βάλεις σε μία σειρά και να τα διευθετήσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως θα έχεις αρκετές ανησυχίες για διάφορα ζητήματα, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν οικεία σου πρόσωπα.

Ιχθύες
Ο μήνας θα σε οδηγήσει στη δράση προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως δεν πρόκειται να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Όμως την ίδια στιγμή δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τη φυλακή: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω εδώ» !

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με κανέναν.

 

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού τα πρώτα του λόγια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή». Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα παραμείνει σε καραντίνα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, εκεί όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο βιαστής ιερέας, ο καθηγητής μουσικής και ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (29/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

 

Κριός

Το τελευταίο διάστημα, σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα με έναν μαγικό τρόπο.

 

 

 

Δίδυμοι

Πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτήν την Πέμπτη, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματά σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

 

Καρκίνος

Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις πίσω τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύψουν.

 

Λέων

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

 

Ζυγός

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, σήμερα, θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μπορείς και πρέπει να κάνεις επαφές με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

 

Σκορπιός

Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

 

Τοξότης

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

 

Υδροχόος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Αυτό σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

Ιχθύες

Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και την διατροφή σου. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Περισσότερα

Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα – Τι συνέβη στον παρουσιαστή;

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το πρωί της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εισαγωγή με υψηλότατο πυρετό που τον βασάνιζε ημέρες με τους γιατρούς να μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφου η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπτώματα covid -19.

Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου κρίνεται σοβαρή μιας και ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα