Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(1/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας -ενδεχομένως από τους πιο απαιτητικούς της νέας χρονιάς- για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή προκειμένου να κάνεις κινήσεις σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν οι οποίες θα σε ωφελήσουν και δεν θα σε ζημιώσουν. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τα έξοδά σου.

Ταύρος
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ένα ντόμινο εξελίξεων σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 7/1 και αυτή η «φιλοξενία» θα ενισχύσει την ενέργειά σου, όμως κατά διαστήματα θα δημιουργεί και εκνευρισμό.

Δίδυμοι
Ο μήνας θα φέρει ξανά μπροστά σου κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχεις αφήσει ημιτελή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 μπορεί να ενισχύσει τις ανησυχίες που έχεις σχετικά με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, ιδιαίτερα αν θεωρείς πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω προκειμένου να διευθετήσεις.

 

Καρκίνος
Το Γενάρη θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους με τους οποίους ξέρεις πως έχεις αρκετά κοινά, καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα μόνο επειδή «έτσι πρέπει». Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές υποθέσεις ή σε κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί μεταξύ φίλων.

Λέων
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα που θα έχει συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες τώρα θα αρχίσουν να πιέζουν λίγο περισσότερο. Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί μία βοηθητική πλανητική μετακίνηση για εσένα, καθώς θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους συνεργάτες σου αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο.

Παρθένος
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις κατά τις μετακινήσεις σου. Στις 8/1 ο κυβερνήτης σου Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διευθέτηση των ζητημάτων της καθημερινότητας και του προγράμματος σου.

Ζυγός
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις υπεύθυνα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με θέματα δικών σου προσώπων. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως υπάρχει τάση να πάρουν την ανιούσα, αν δεν διαχειριστείς σωστά τον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός
Ο μήνας χρειάζεται προσοχή καθώς θα δημιουργήσει αρκετές προκλήσεις σε συγκεκριμένους τομείς με αποτέλεσμα να υπάρξουν απαιτήσεις αλλά και υποχρεώσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως θα έρθει στο προσκήνιο η υποβόσκουσα ένταση του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης
Ο μήνας θα σε επαναφέρει στην καθημερινότητα με όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό ελπίζω να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου και να είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δημιουργεί αυξημένη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, η οποία για το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα είναι γεμάτη με αρκετά πράγματα που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως
Ο μήνας χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, στον οποίο φαίνεται πως «θα τρέχεις με χίλια»! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα όμως την ίδια ώρα ενισχύει και την παρορμητική σου διάθεση.

Υδροχόος
Είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα όμως να θυμάσαι πως αν επικεντρωθείς και δουλέψεις πάνω σε αυτά που θέλεις να φέρεις εις πέρας τότε θα είναι πιο εύκολο να τα βάλεις σε μία σειρά και να τα διευθετήσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως θα έχεις αρκετές ανησυχίες για διάφορα ζητήματα, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν οικεία σου πρόσωπα.

Ιχθύες
Ο μήνας θα σε οδηγήσει στη δράση προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως δεν πρόκειται να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Όμως την ίδια στιγμή δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement