Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις προπονήσεις, καλό κλίμα στη σύσκεψη κορυφής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρώτη της προπόνηση για  το 2021 έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία προπονήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι κοκκινόμαυροι μπαίνουν στη τελική ευθεία της προετοιμασίας τους αν και με τις σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου  Στ. Πέτσα για νέο lock down μέχρι τις 10 Ιανουάριου, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Πάντως προς το παρόν η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην  συνεδρίαση που θα κάνουν οι ειδικοί την Δευτέρα και ως εξεταστεί το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για πρεμιέρα το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου. Αν  την Δευτέρα δεν δοθεί απάντηση, τότε η πρεμιέρα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο και επιπλέον είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναφορικά με την πρωινή σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Γιώργου Μπάλου, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμμετείχε το τεχνικό επιτελείο και  το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα λειτουργικά θέματα της ομάδας ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και ζητήματα για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου για τη περίοδο του Ιανουαρίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΑΡΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μάλιστα αυτό που έγινε γνωστό είναι πως στην προπόνηση της Κυριακής, ο Γιώργος Μπάρλος, θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας για να μιλήσει για λίγά λεπτά στους παίκτες αφενός για τις ευχές λόγω του νέου έτους αλλά και για να τους ντοπάρει ψυχολογικά.

* Να σημειωθεί πως την τελευταία μέρα του 2020, η ΠΑΕ προχώρησε σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement