Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Λούντζης: «Θέλουμε τη νίκη για να κτίσουμε σερί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Προμηθέα ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με το Μεσολόγγι που θα είναι και ο πρώτος για το 2021.

Στόχος της Πατρινής ομάδας είναι να πάριε τη νίκη  για να μπει με το δεξί στο νέο χρόνο και να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μιχάλης Λούντζης μιλώντας στο blog του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι και συγκεκριμένα, είπε: «Καλησπέρα σας και Χρόνια Πoλλά!

 

Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία, που έχουμε όλοι, πλέον, αντιληφθεί πως είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Επιπλέον, εύχομαι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς και στο μπάσκετ να παίξουμε σύντομα μπροστά σε κόσμο, γιατί η επαφή με τους φιλάθλους μας έχει λείψει πολύ και η αίσθηση του κόσμου στα γήπεδα είναι αληθινά αναντικατάστατη.

 

Εμείς περάσαμε όλες τις γιορτές στο παρκέ, με προπονήσεις και αγώνες και η νέα χρονιά ξεκινάει μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στο Μεσολόγγι BAXI. Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και είναι λίγο σαν να κάνουμε προετοιμασία, αλλά θέλουμε πολύ τη νίκη για να κτίσουμε ένα σερί και ν’ ανέβουμε στη θέση που πιστεύουμε πως μας αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα.

Το κλειδί θα είναι να μην μας επηρεάσει το γιορτινό κλίμα και να μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, ακολουθώντας το πλάνο μας, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού από νωρίς και να μην επιτρέψουμε στην ομάδα του Μεσολογγίου να βρει εύκολα καλάθια στην επίθεση”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement