Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή προσθήκη από ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος ;

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι  εισηγήσεις του τεχνικού της Παναχαϊκής Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της ομάδας,  έχουν γίνει όμως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει επι της ουσίας η αναζήτηση παικτών αν και μάνατζερ έχουν ενημερωθεί για να προτείνουν παίκτες στους κοκκινόμαυρους.

Πάντως οι πληροφορίες της “Γ”  αναφέρουν πως η πατρινή ομάδα εντός των ήμερων θα αποκτήσει παίκτη από ομάδα τοπικού πρωταθλήματος με την οποία έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο πρόκειται για περίπτωση ταλαντούχου παίκτη που θα αποκτηθεί με την μορφή επένδυσης για το μέλλον και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Παναχαϊκή

Nortenos: «Η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγη ώρα μετά το αίτημα που έκανε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ,  Χαρης Γρηγορίου για παράταση στην κατάθεση της εγγυητικής, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας nortenos, εξέδωσε την παρακάτω

ανακοίνωση: «Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, κος Γρηγορίου, μας δίνει μια τελευταία ελπίδα. Αυτή η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί. Ο κύριος Γρηγορίου έδωσε το σύνθημα. Κανένας δεν δικαιούται να μην ακολουθήσει.

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η Περιφέρεια, ο Δήμος, οι βουλευτές του Νομού πρέπει όλοι να στηρίξουν την πρωτοβουλία του κου Γρηγορίου.

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής στηρίζουν κάθε σοβαρή πρωτοβουλία που αφορά το μέλλον της Παναχαϊκής.

ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”.

 

 

 

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε για παράταση της 10ημερης προθεσμίας για να καταθέσει τη εγγυητική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή είναι ακόμα ζωντανή;

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χαρης Γρηγορίου έκανε γνωστό πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε έγγραφο στην ΕΕ Αθλητισμού και ζητά ολοήμερη παράταση της προθεσμίας που έχει δοθεί ώστε να προσθέσει για να προσθέσει στο φάκελο της την εγγυητική επιστολή.

Το αίτημα για παράταση γίνεται λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Μπάρλος.

Το αν θα το κάνει δεκτό ή όχι το αίτημα η ΕΕ Αθλητισμού είναι στο χέρι της όμως υπάρχει άρθρο στο νέο αθλητικό νόμο του Αυγενακη όπου δίνει την δυνατότητα στην ΕΕΑ να δώσει περαιτέρω παράταση στις ΠΑΕ σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα υγείας.

Όποτε, η Πατρινή ομάδα παραμένει ακόμα ζωντανή και θα περιμένει την Δευτέρα  που θα συνεδρίασε η ΕΕΑ, για να δούμε αν θα δοθεί η παράταση και φυσικά αν δοθεί, αν σε αυτό το διάστημα θα βρεθούν τα χρήματα για ν καλυφθεί η εγγυητική.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Π. Σεμιτέκολος: «Πρώτα ξεκάθαρη εικόνα στα οικονομικά και μετά αποφάσεις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το gnomip.gr λίγες ώρες, μετά την διαρροή πως η Παναχαϊκή δεν κατέθεσε την εγγυητική επιταγή στο φάκελο της στην ΕΕΑ, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΓΕ Παναγιωτη Σεμιτέκολο από τον οποίο ζήτησε ένα πρώτο λόγο αφού πλέον η ΠΓΕ είναι αυτή που θα πάρει απόφαση για την επόμενη μέρα.

«Εκείνο το οποίο είναι το πρώτο που θα κάνουμε αφορά στο να ενημερωθούμε για τον οικονομικό προϋπολογισμό με αναλυτικά στοιχεία που θα χρειαστούν για την ομάδα τη νέα χρονιά» είπε ο Π. Σερμιτέκολο και πρόσθεσε: «Στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα καθαρά αγωνιστικά αλλά και τα εξωαγωνιστικά που επίσης έχουν μια πολύ μεγάλη σημασία κι αξία, όπως είναι η συντήρηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αγυιάς και η όλη λειτουργία του καθώς υπάρχουν κι άλλα πάγια έξοδα που είχε αναλάβει η ΠΑΕ.

Πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα σε όλα αυτά τα οικονομικά μεγέθη και μετά να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που σίγουρα δεν θα είναι διόλου εύκολες για το πώς θα πορευθεί η ομάδα».

Περισσότερα
GOODYS
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα