Connect with us

Ποδόσφαιρο

Άλλαξε η προκήρυξη της Σουπερ Λιγκ 2, μονά τα πλει-οφς και πρωτάθλημα 27 αγωνιστικών

Published

on

Χωρίς κάποια είδηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το Δ.Σ. της Σουπερ Λιγκ 2 μέσω τηλεδιάσκεψης όπου αποφάσισε ομόφωνα να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος  καθώς πλέον θα διεξαχθούν  μονά πλέι οφ και πλέι άουτ

Συνολικά οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα είναι 27 και πλέον, μένει να φανεί πότε θα αρχίσει η δεύτερη επαγγελματική κατηγορίας της χώρας μας με την επιτροπή των ειδικών να είναι σε εξέλιξη και μένει να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα, αποφασίσθηκε και ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ και πλέι άουτ με τους τρεις πρώτους κάθε γκρουπ να έχουν ισάριθμα ματς στην έδρα τους και δύο εκτός και οι τρεις που έπονται τα αντιστρόφως ανάλογα.

Ο πρώτος της κανονικής περιόδου σε playoffs και playouts θα υποδεχτεί τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο, ενώ εκτός θα παίξει με τον πέμπτο και τον έκτο.
Ο δεύτερος θα υποδεχτεί τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον πρώτο και τον έκτο. Ο τρίτος θα φιλοξενήσει τον τέταρτο, τον πέμπτο και τον έκτο, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπος μακριά από το γήπεδό του με τον πρώτο και τον δεύτερο.
Ο τέταρτος θα παίξει μέσα με τον πέμπτο και τον έκτο και εκτός με τους τρεις πρώτους.
Ο πέμπτος θα παίξει εντός με τον πρώτο και τον έκτο, ενώ εκτός έδρας με τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο.
Ο έκτος, τέλος θα παίξει στην έδρα του με τον πρώτο και τον δεύτερο, εκτός με τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement