Connect with us

Βόλεϊ

Δαρείος: «Προτεραιότητα έχουν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, σοβαρές οι συνέπειες»

Published

on

Μετά το νέο αυστηρό lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, απομακρύνονται για τα καλά οι ελπίδες που έλεγαν πως το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου θα ξεκινούσαν οι προπονήσεις και σε άλλα πρωταθλήματα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα δεδομένα, σε ό,τι αφορά την Α2 Εθνική βόλεϊ και ο Ιανουάριος θεωρείται χαμένος. Υπάρχουν ελπίδες μήπως βελτιωθούν τα δεδομένα και η κυβέρνηση ανάψει πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις μέσα στον Φεβρουάριο και πρωταθλήματος τον Μάρτιο με τα χρονικά περιθώρια πάντως να είναι οριακά.
Χθες η «Γ» μίλησε με τον τεχνικό της Ολυμπιάδας Άκη Δαρείο, ο οποίος είναι και από τους παλιούς στον χώρο με πολυετή θητεία σε πάγκους ομάδων της περιοχής…
«Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα με τη διακοπή προπονήσεων, όλες οι ομάδες θέλουν τουλάχιστον ένα μήνα προπονήσεις για να επιστρέψουν σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση» είπε αρχικά ο Άκης Δαρείος και πρόσθεσε: «Αυτό όμως που θέλω να πω εγώ είναι πως προτεραιότητα πρέπει να έχουν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που πρέπει να γίνουν και στη συνέχεια τα πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών. Αν δεν γίνουν τα αναπτυξιακά, η απραξία αυτή θα έχει σοβαρές συνέπειες για το άθλημα. Μακάρι το επόμενο διάστημα να βελτιωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και να γίνουν όλα τα πρωταθλήματα. Πρέπει όλοι να δώσουμε προτεραιότητα στους νεαρούς αθλητές».
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement