Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σήμερα ελπίδα για απόφαση των ειδικών, ενώ δυσκολεύει η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 για το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Εκεί που λέγαμε πως φτάναμε προς το τέλος της διαδρομής και πως το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, οι πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για νέο lockdown μέχρι τις 10 Ιανουαρίου αλλάζουν τα δεδομένα.

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ίσως συζητηθεί το αίτημα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 το πρόσεχες Σαββατοκύριακο ίσως και όχι, αφού προτεραιότητα έχει το μεγάλο θέμα των σχολείων.
Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής περιμένουν σήμερα κάποια απόφαση ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα σενάρια να λένε πως κερδίζει έδαφος η σέντρα το διήμερο 16-17/1. Βέβαια όλα αυτά ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση τα επόμενα 24ωρα.
Αν πάντως ούτε σήμερα δοθεί απάντηση, τότε είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως θα μπουν οι ομάδες μέσα αν έχουν το ok μέχρι τις 5/1, ενώ θα γίνει πολύ σύντομα και κλήρωση.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι θα γίνει νέο Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι προτάσεις και να παρθούν αποφάσεις για τον τρόπο που θα διεξαχθούν τα μονά πλέι-οφ, όπως αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθεί φυσικά και το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που δεν δοθεί το ok από τους ειδικούς για το πρόσεχες Σαββατοκύριακο αφού τα χρονικά περιθώρια θα είναι πολύ στενά, αν και σε αυτή την περίπτωση θα απελευθερωθούν ημερομηνίες λόγω της μη συμμετοχής των ομάδων στο Κύπελλο.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής δεν κρύβουν πως έχουν κουραστεί από τις συνεχείς αναβολές και θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ για να ξεκινήσει η καταβολή των δόσεων.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, χθες οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο λόγω της ομιλίας όμως δεν είχαν προπόνηση και σήμερα το μεσημέρι θα επιστρέψουν στη δράση με το ραντεβού να έχει δοθεί στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement