Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Την Πέμπτη ξεκινούν οι προπονήσεις για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ μετρούν αντίστροφα για να πέσουν στο νερό μετά τη δίμηνη αποχή λόγω του Covid-19. Όλο το τιμ της γυναικείας ομάδας υποβλήθηκε πρόσφατα κανονικά σε τεστ Covid -19 στο ΠΓΝ Ρίου, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται να γνωστοποιηθούν σήμερα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει από το «Αν. Πεπανός» πιστεύεται ότι την προσεχή Πέμπτη το αργότερο θα έχει δοθεί το πράσινο φως για την δυνατότητα χρήσης της πισίνας που θα έχει ικανοποιητικό βαθμό θερμοκρασίας του νερού. Ήδη τα κορίτσια με τις οδηγίες του Κώστα Σακκαλή έχουν ξεκινήσει γυμναστική, ώστε να είναι έτοιμες όταν δοθεί έγκριση να πέσουν στο νερό.
Πάντως την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί τηλεδιάσκεψη στα γραφεία της ΚΟΕ οπότε αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα πρωταθλήματα Α1 Εθνικής Πόλο Ανδρών και Α Εθνικής Γυναικών όποτε και θα καθορισθούν τα οριστικά χρονοδιαγράμματα για την επανέναρξη των παραπάνω πρωταθλημάτων με δεδομένο και τις υποχρεώσεις των αντίστοιχων προολυμπιακών τουρνουά. Το θετικό για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ είναι ότι προπονείται μόνη της στο «Α. Πεπανός» αλλά με βάση την σχετική απόφαση της ΓΓΑ επιτρέπεται μόνο μια προπόνηση κάθε ημέρα!
Ο προπονητής της ΝΕΠ Κώστας Σακαλής επισημαίνει: «Ξεκινάμε σιγά-σιγά ώστε να μπούμε ομαλά στο νερό μιας και ήταν αρκετά μεγάλο το διάστημα της δίμηνης αποχής, ακολουθώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πιστεύουμε ότι μέχρι την προσεχή Πέμπτη θα έχουμε ξεκινήσει να κολυμπάμε στο «Αν. Πεπανός».
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΕ
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύγκληση του Δ.Σ. της ΚΟΕ με την παρουσία του Πατρινού μέλους Χρήστου Μανέτα οπότε και αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
ΣΤΗΝ 15ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΧΡ. ΚΟΛΟΜΒΟΣ
Στο μεταξύ, ο Πατρινός διεθνής Χριστόδουλος Κολόμβος που αγωνίζεται στην ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης συμπεριλήφθηκε στη 15άδα που θα ταξιδεύσει στο Ντεμπρέτσεν της Ουγγαρίας, μεθαύριο Τετάρτη όπου θα διεξαχθούν τα προκριματικά του World League (8-10 Ιανουαρίου 2021). Ακόμη επιλέχθηκαν οι Μουρίκης, Γενηδουνιάς, Καπότσης, Δερβίσης, Σκουμπάκης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Ζερδεβάς (Ολυμπιακού), Γκιουβέτσης, Καλογερόπουλος, Γούβης (Βουλιαγμένης), Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Βλαχόπουλος (Μπρέσια) και Παπαναστασίου (Γιουγκ).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement