Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor spoiler: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο reality επιβίωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νόμιζες ότι με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου έκλεισαν οι ομάδες του φετινού Survivor; Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, γελάστηκες αφού αναμένονται ακόμα περισσότερες αφίξεις στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει την εμφάνισή της στην ομάδα των Μαχητών του Survivor η δημοσιογράφος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ρεπόρτερ του Mykonos Tv και οσονούπω «Μαχήτρια». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η προσθήκη της θα γίνει προς αντικατάσταση της παίκτριας των «Μαχητών» Έλενας Λιλιοπούλου, που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για την ένταξή της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ σημείωσε ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή «με μεγάλη απήχηση στους φίλους του ποδοσφαίρου». Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε και τα επόμενα πρόσωπα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου πάντως, οι νέες παίκτριες του Survivor ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Οι δυο γυναίκες είχαν και την πρώτη τους μονομαχία στον αγώνα επάθλου των δύο ομάδων. Η Ασημίνα αναδείχθηκε νικήτρια στην πρώτη αυτή αναμέτρηση μεταξύ τους.

www.ladylike.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement