Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αγνοούνται εδώ και δέκα ημέρες τα ίχνη της 13χρονης Κατερίνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της 13χρονης Αικατερίνη Δ. στον Άλιμο, καθώς δέκα μέρες μετά και τα ίχνη της εξακολουθούν να αγνοούνται, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τον εντοπισμό της οι αστυνομικοί του Α.Τ Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η ανήλικη έφυγε από την δομή φιλοξενίας ανηλίκων, που ζει τα τελευταία χρόνια γύρω στις 27 Δεκεμβρίου άγνωστο το πως και το γιατί, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με την φυγή της, καθώς το έχει επαναλάβει.

Για την εξαφάνιση της ανήλικης ενημερώθηκε χθες και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προχώρησε άμεσα στην έκδοση έκτακτης ανακοίνωσης, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Όπως αναφέρει η Ξένια Αλεξίου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η πρώτη δήλωση εξαφάνισης της 13χρονης έγινε στο Α.Τ Αλίμου: «Η δήλωση έγινε κανονικά στο Α.Τ Αλίμου στις 27 Δεκεμβρίου, εμείς ενημερωθήκαμε χθες και βγάλαμε την ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει κάποιες προσπάθειες για τον εντοπισμό της και χθες ενημερωθήκαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε στην άλλη προσπάθεια. Η υπόθεση δεν είχε πέσει στα αζήτητα κι ούτε άργησε να γίνει η όλη διαδικασία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement