Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αναμονή για τις τύχες των αγώνων-Σε δυνατούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι αθλητές στίβου του Αρίωνα Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ για την τύχη των διοργανώσεων στίβου που έχουν προκηρυχτεί να διεξαχθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Βαρόμετρο για τις τελικές αποφάσεις θα παίξει η πορεία των μέτρων κατά της πανδημίας με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.
Οι αθλητές στίβου ήταν από τους τυχερούς του 2ου lockdown στον αθλητισμό μιας και τους δόθηκε η δυνατότητα να προπονηθούν σε ανοιχτό χώρο.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 14 Ιανουαρίου και του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στις 31 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τα πατρινά σωματεία μεγάλο βάρος στον ανώμαλο δρόμο ρίχνει ο Αρίων με τους περισσότερους αθλητές να ανήκουν στο γκρουπ του Βασίλη Σουβαλιώτη. Οι περισσότεροι αθλητές είχαν διακριθεί στις διοργανώσεις του 2020.
Αναλυτικά προετοιμάζονται οι:
1) Κ16 Κοριτσιών Τσαμάκου Βασιλική, Λεκατσά Δέσποινα.

2) Κ18 Αγοριών Καράμπελας Αλέξης, Λυμπέρης Νικόλας.

3) Κ20 Αγοριών Τομπουλίδης Ηλίας.

4) Γυναικών Καρανάσου Κατερίνα.

5) Ανδρών Χαριτωνίδης Χάρης.

6) Κ14 Κοριτσιών Φραντζή Αποστολία.

7) Κ14 αγοριών Χριστόπουλος Φίλιππος.

Ο εκ των προπονητών του Αρίωνα Βασίλης Σουβαλιώτης επισημαίνει: «Περιμένουμε με αγωνίας τις τελικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν απρόσκοπτα τηρώντας επακριβώς όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού».

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement