Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η Ιωάννα έκανε πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση για το Survivor»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στη Μένια Κούκου μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορονοϊού και στις αμφιβολίες της για το αν πρέπει να το κάνει ή όχι, το Survivor, αλλά και την απόφαση της φίλης της Ιωάννας Τούνη να μην συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το εμβόλιο. Ακούγονται πολλά. Έχω τις αμφιβολίες μου και σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες των χωρών έκαναν straight το εμβόλιο για να δώσουν το καλό παράδειγμα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αναφερόμενη στο Survivor δήλωσε: «Είμαι με την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor και τα μυαλά στα κάγκελα. Φυσικά θα στηρίξω και Πάνο Καλίδη γιατί είναι θεότητα και τον αγαπάω. Ένας κύριος Κονδυλάτος μπερδεύεται και δεν εκφράζεται σωστά. Θα ήθελα να δω έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα και όχι τη ντίβα εκεί μέσα να προσπαθεί να επιβληθεί»

Σχολιάζοντας την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να απορρίψει την πρόταση με τα 4.500 ευρώ την εβδομάδα για το Survivor είπε: «Η Ιωάννα έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Το αν πάει στο Survivor θα χάσει η Ιωάννα, πιο πολύ θα κερδίσουν εκείνοι».

Ενώ, για το αν θα συμμετείχε εκείνη στον νέο κύκλο δήλωσε: «Θα πάω με τα τέσσερα στο Survivor. Μου μένει απωθημένο και παράπονο γιατί ήξερα ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα. Επηρεάστηκα από παράγοντες που δεν έπρεπε».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα συμμετείχε στο Bachelorette, τη γυναικεία εκδοχή του The Bachelor είπε: «Αυτές οι εκπομπές υποβιβάζουν τον ρόλο της γυναίκας. Υποδεικνύουν τη δουλικότητα και τον μη σεβασμό προς το γυναικείο φύλλο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement