Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Λαμία: Είδε τους επίδοξους ληστές από το ματάκι της πόρτας της

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ιδιοκτήτρια διαμερίσματος άκουσε νωρίς το μεσημέρι κάποιο θόρυβο στον διάδρομο της πολυκατοικίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Χωρίς να κάνει τον παραμικρό θόρυβο η ίδια πλησίασε στο ματάκι της πόρτας και είδα τρία άτομα με κουκούλες να κινούνται στο διάδρομο και να «στήνουν αυτί» στις πόρτες για να δουν αν είναι κάποιος μέσα στα διαμερίσματα.

Η γυναίκα τηλεφώνησε αμέσως στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης του Τμήματος Τάξης και της Ασφάλειας Λαμίας, αναζητώντας τους επίδοξους διαρρήκτες, ωστόσο αυτοί είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση αφού οι άλλοι ένοικοι, οι γείτονες, αλλά και διερχόμενοι είδαν πολλούς αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο με περιπολικά και μηχανές.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το στενό της οδού Κρίτσα, στο κέντρο της πόλης, η οποία συνδέει κάθετα τις οδούς Μακροπούλου και Διάκου.

Μάλιστα ένας οδηγός ο οποίος κατέβαινε την οδό Κρίτσα εγκλωβίστηκε μπρος και πίσω από τα περιπολικά και βρέθηκε ακινητοποιημένος, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν και στην ευρύτερη περιοχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement