Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Το ξεχωριστό βίντεο του ΝΟΠ και οι ευχές για την εορτή των Φώτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέρσι, τέτοια μέρα η διοίκηση του ΝΟΠ είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάς πίτας στο ανοιχτό κολυμβητηρίου του ομίλου, παρουσία πλήθος κόσμου και εκπρόσωπων πολιτικών και τοπικών φορέων.

Φέτος λόγω των συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να γίνε τέτοια εκδήλωση όμως η διοίκηση του ΝΟΠ, ετοίμασε και “ανέβασε” στο προφιλ της στα social media, ένα ξεχωριστό βίντεο που κάνει αναφορά στους αθλητές που ξεχώρισαν το 2020 ενώ ευχήθηκε του χρόνου να έχουμε ξεπεράσει την περιπέτεια με τον κορονοϊο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ:

Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα θα πραγματοποιούσαμε τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ, την κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και τις βραβεύσεις για τη χρονιά που πέρασε.

Με την προσμονή σύντομα να μπορέσουμε να βρεθούμε από κοντά με ασφάλεια, ευχόμαστε το φως των Θεοφανείων να μας φωτίσει όλους και να μας δείξει το δρόμο να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Δυστυχώς σήμερα οι συνθήκες επιβάλουν να είμαστε μακριά. Ακόμα και έτσι όμως μπορούμε να αναφέρουμε τους αθλητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε σε ένα μικρό βίντεο:

 • Τάτσιου Βασιλική 1η 1500μ ελ, 2η 800μ ελ, 3η 400μ ελ (1 χρυσό, 1 αργυρό & 1 χαλκινο μετάλλιο)
 • Ομάδα Παίδων 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

Γεωργαράς Απόστολος

Γιώτης Αλκιβιάδης

Δρίζης Μιχαήλ

Καραϊσκος Άγγελος

Λιάτσος Θεόδωρος

Λυκούδης Σπύρος,

Μαυριόπουλος Χρήστος

Μούρτζης Νικόλαος

Μπετχαβάς Θωμάς

Μπιτσάκος Ανδρέας

Νταφογιάννης Ιωάννης-Νικόλαος

Πριτσαπίδουλας Γεώργιος

Τρασάϊ Χριστόφορος

Τσούλης Άγγελος

Φιλιππάτος Οδυσσέας

Χρηστάκης Κων/νος

Χριστοδουλόπουλος Νικόλαος.

Προπονητής: Κώστας Σακκαλής

Βοηθός Προπονητή: Βασίλης Λαμπάτος

 • Βουκελάτος Χρήστος 4ος 50μ πετ
 • Ομάδα Εφήβων 6η θέση

Γεωργαράς Απόστολος

Γιώτης Αλκιβιάδης

Δρίζης Μιχαήλ

Καραϊσκος Άγγελος

Λιάτσος Θεόδωρος

Λυκούδης Σπύρος,

Μαυριόπουλος Χρήστος

Μούρτζης Νικόλαος

Μπετχαβάς Θωμάς

Μπιτσάκος Ανδρέας

Νταφογιάννης Ιωάννης-Νικόλαος

Πριτσαπίδουλας Γεώργιος

Τρασάϊ Χριστόφορος

Τσούλης Άγγελος

Φιλιππάτος Οδυσσέας

Χρηστάκης Κων/νος

Χριστοδουλόπουλος Νικόλαος.

Προπονητής: Κώστας Σακκαλής

Βοηθός Προπονητή: Βασίλης Λαμπάτος

 • Παπαδημητροπούλου Παναγιώτα 6η 50μ πετ
 • 4×200μ ελ ΠΑΜΠ-Β 8η θέση(Βουκελάτος Χρ, Βουκελάτος Δ, Πολύζος

Γ, Γεωργακάκης Ευ)

 • Βουκελάτος Δημήτρης 9ος 400μ ελ
 • Βουκελάτος Δημήτρης 10ος 1500μ ελ
 • Παπαδημητροπούλου Παναγιώτα 10η 200μ πετ
 • 4×100μ ελ ΠΑΜΠ-Β 11η θέση(Βουκελάτος Χρ, Βουκελάτος Δ,

Σκεπαρνιάς Ν, Γεωργακάκης Ευ)

 • Μπάρλου Χαρίκλεια 11η 800μ ελ
 • Βουκελάτος Δημήτρης 12ος 200μ ελ
 • Αρνά Βασιλική 13η 50μ ελ
 • Γεωργακάκης Ευστάθιος 15ος 200μ ελ
 • Τζόλα Αγγελική 15η 800μ ελ
 • Μπάρλου Χαρίκλεια 16η 400μ ελ
 • Φουντά Εβελίνα 16η 200μ πρ
 • Παπαδημητροπούλου Παναγιώτα 16η 100μ πετ

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Λοιπά Αθλήματα

Δυναμική παρουσία για την ομάδα του Έσπερου 2004 που προετοιμάζεται για το πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ισχυρή ομάδα προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου η ομάδα στίβου του Έσπερου 2004 υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουβαρά από τον οποίο και φέτος έχουν τεθεί αρκετά υψηλοί στόχοι. Από το τιμ του Πατρινού προπονητή χαιρετίσθηκε θετικά η μετάθεση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα για την Κυριακή 7 Μαρτίου καθώς τους δίνει το δικαίωμα να προπονηθούν ακόμη πιο εντατικά.

Την κινητήρια δύναμη αποτελούν οι Ντένις Γκιούρα που προετοιμάζεται για τα 10.000μ. ανδρών και Αουρέλ Γκιούρα στα 8.000μ. νέων.
Ακόμη υψηλούς στόχους έχουν και οι μικρότεροι. Στα 5.000μ. των Παίδων προετοιμάζονται οι Αντώνης Πανταζόπουλος, Αντώνης Κότσο, Γιάννης Γασπαρινάτος. Για τα 6.000μ. Εφήβων προετοιμάζονται οι: Νίκος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Ρούσος και Αλέξανδρος Καπάι. Ακόμη σημαντική παρουσία αναμένεται να έχει η Παρασκευή Νιφόρα στα 4.000μ. κορασίδων.
Ο προπονητής του Έσπερου 2004 Νίκος Κουβαράς επισημαίνει: «Η προετοιμασία παρά τις δύσκολες συνθήκες βαδίζει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όλα τα παιδιά δίνουν καθημερινά το «παρών». Συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο μεταξύ,  η διοίκηση της Α.Ε. Έσπερου 2004 με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος Δημ. Πολυγένης με αποδέκτες τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, τον πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Βασ. Ζώτο, τον πρόεδρο των Αθλητικών Κέντρων Λαδόπουλου-Αλεξιώτισσας-Ροϊτίκων Γιάννη Κόττα, τον εκπρόσωπο Κ. Κούτρα, το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Νίκο Μπαλάση τους ευχαριστεί για την εν γένει προσπάθειά τους για την παροχή των αθλητικών κέντρων του Παμπελοποννησιακού και του ανακαινισμένου προπονητηρίου του Λαδόπουλου εν μέσω της πανδημίας. Ακόμη εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον πρώην πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για την πολύχρονη προσφορά τους.

 

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Το χάντμπολ πήγε στην Α΄ Βάθμια εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσο Σταυρογιαννόπουλο επισκέφτηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και τον ενημέρωσε σχετικά με την ανάπτυξη του αθλήματος της χειροσφαίρισης στα δημοτικά σχολεία.

Ο Πατρινός προπονητής έχοντας την απαραίτητη άδεια εισόδου στα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας από το ΥΠΕΠΘ, ενημέρωσε τον διευθυντή της εκπαίδευσης αναλυτικά τόσο για τις επισκέψεις στα σχολεία και την παρουσίαση της χειροσφαίρισης στους μαθητές-τριες όσο και για τις διδακτικές επισκέψεις ανά τάξεις στο μουσείο χειροσφαίρισης που υπάρχει στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι (λόγω covid- 19 αυτή την εποχή έχουν σταματήσει).
Ο κ. Σταυρογιαννόπουλος ευχαρίστησε για την ενημέρωση τον κ. Παπαγιαννόπουλο, του δήλωσε ότι είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και ιδιαίτερα για ένα τόσο ωραίο και εντυπωσιακό άθλημα όπως η χειροσφαίριση, ενώ του υποσχέθηκε ότι όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις της πανδημίας με το αντίστοιχο γραφείο αθλητισμού της εκπαίδευσης και τους συναδέλφους που το απαρτίζουν να διοργανωθεί και αντίστοιχο τουρνουά δημοτικών σχολείων.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Η εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε και “αντίο” Τόκιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 4-7 από την Ολλανδία στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και έμεινε εκτός της διοργάνωσης και συνεπώς εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «πλήρωσε» το 0-10 στην παίκτρια παραπάνω και το γεγονός πως δεν σκόραρε για 16’, έχοντας προηγηθεί 1-0 και 4-3.

Η Ολλανδία προηγήθηκε με πέναλτι της Μένχελς, όμως η Εθνική απάντησε με τα γκολ των Μαργαρίτας Πλευρίτου και Τσουκαλά, για να ολοκληρωθεί 2-1 η πρώτη περίοδος.

Η Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε το 3-1 με την έναρξη της δεύτερης περιόδου. Οι Ολλανδέζες αντέδρασαν, εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία της Εθνικής στην παίκτρια παραπάνω και ισοφάρισαν σε 3-3, με την Ελευθεριάδου να κάνει το 4-3.

Η Μένχελς ισοφάρισε 4-4 και η Φαν ντερ Σλοτ έκανε το 5-4 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική αδυνατούσε να σκοράρει και συμπλήρωσε 16’ χωρίς γκολ με 0/10 στην παίκτρια παραπάνω. Έτσι, η Ολλανδία με τις Μένχενς και Φαν ντερ Σλοτ διαμόρφωσε το τελικό 7-4.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 0-2, 0-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Πλευρίτου Βασ., Πλευρίτου Ελ. , Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΠΗΓΗ: Sporfm.gr

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα