Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Η viral πάστορας που έγινε στρίπερ απαριθμεί τα… «δώρα» που της χάρισε το 2020!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί το 2020 να ήταν μια… ζόρικη χρονιά για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη μας, όμως για την Νικόλ Μίτσελ το έτος της πανδημίας έφερε πολλά «δώρα» και οικονομική ευημερία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η «πάστορας που έγινε στρίπερ», όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της στο Instagram, απαριθμεί τα όνειρά της που έγιναν πραγματικότητα μέσα στους περασμένους μήνες παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος του έτους.
Η διεθνής αναγνωρισιμότητα που χάρισαν στην μητέρα τριών παιδιών και πρώην πάστορα τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου «μεταφράστηκαν» σε μεγάλη αύξηση των εισοδημάτων της και «ανοίγματα» στη σοουμπιζ, όπως υποστηρίζει η ίδια, στέλνοντας μέσω της σελίδας της ένα μήνυμα στους φαν της: Όσο άσχημα κι αν δείχνουν τα πράγματα, ποτέ μην αποθαρρύνεστε και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας.

 

«Μόλις έδωσα μία ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη (ευχαριστώ Fox26!) και είμαι συγκλονισμένη από το πόσα όνειρά μου εκπληρώθηκαν αυτή τη χρονια», γράφει η εντυπωσιακή Νικόλ στον λογαριασμό, με τους πάνω από 120 χιλιάδες follower. Ανάμεσα στα επιτεύγματά της αναφέρει ότι το γεγονός ότι έγινε viral, ότι της έχουν πάρει συνεντεύξεις από διάφορα διεθνή ΜΜΕ, ότι ζητούν τη γνώμη της στην τηλεόραση ως «life coach», ότι πρωταγωνίστησε σε ταινία, ότι της προσέγγισαν σελέμπριτις για να την γνωρίσουν και ότι πλέον βγάζει σε έναν μήνα περισσότερα απ’ όσα έβγαζε σε έναν χρόνο!

«Και όλα αυτά περνώντας μια πανδημία, ένα διαζύγιο και έχοντας 3 παιδιά στο σπίτι», τονίζει η Μίτσελ, προτρέποντας τους φαν της να αναλάβουν δράση και να τολμήσουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. «Δεν έφτασα εδώ που είμαι αποφεύγοντας να ρισκάρω και κρατώντας τα όνειρά μου μόνο για εμένα»,

γράφει με νόημα η εντυπωσιακή Αμερικανίδα.

Η ιστορία της Μίτσελ, που εγκατέλειψε τη ζωή της ως πάστορας στο Οχάιο πριν από τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του «ερωτικού θεάματος» και πλέον ζει στην Καλιφόρνια με τα τρία της παιδιά έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικούς μήνες.

Παρότι ο κλάδος των στρίπερ έχει πληγεί αρκετά φέτος λόγω του «λουκέτου» που έβαλαν πολλές επιχειρήσεις λόγω κορωνοϊού, η Μίτσελ (όπως και πολλές συνάδελφοί της) χρησιμοποίησε την πλατφόρμα OnlyFans για να ποστάρει ερωτικό περιεχόμενο σε αφοσιωμένους φαν της, έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Πλέον, μέσω αυτής της υπηρεσίες, των πριβέ συνεδριών Zoom που προσφέρει και άλλων «δραστηριοτήτων» η πρώην πάστορας «καθαρίζει» περίπου 100.000 δολάρια τον μήνα, σύμφωνα με την Sun.

Yπενθυμίζεται ότι η Μίτσελ απογοητεύτηκε από την εκκλησία μετά τη λογοκρισία που επιβλήθηκε σε κηρύγματά της, στα οποία μιλούσε ειλικρινά για την πολυφυλετική καταγωγή της και το γεγονός ότι είναι bisexual.

Έτσι αποφάσισε να φύγει από τους κόλπους της το 2017 για να χαράξει την δική της αυτόνομη πορεία.

protothema.gr
Με πληροφορίες από New York Post

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement