Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο ομφάλιος λώρος με την Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος (και νέος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών) Στέλιος Πέτσας να διατηρεί πολλές και καλές σχέσεις και φιλίες με την Πάτρα, όμως και ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης έχει έναν ισχυρό ομφάλιο λώρο με την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν ακόμα απόφοιτο του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Μαθηματικών) που αρχικά διακρίθηκε στον ακαδημαϊκό χώρο και τα τελευταία χρόνια έκανε τα πρώτα του βήματα και στην πολιτική, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αρχικά, το 2017, είχε αναλάβει χρέη Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού κι Επικοινωνίας στη ΝΔ, όπου είχε αναλάβει και την εκπαίδευση των στελεχών  του κόμματος στην ενότητα «Ηγεσία και λήψη αποφάσεων», στην Πολιτική Ακαδημία του κόμματος. Το 2019 εκλέχτηκε βουλευτής Επικρατείας με το κόμμα της ΝΔ.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο ίδιο έργο θεατές-Έσπασε ο αγωγός και προκάλεσε πίδακα νερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της οδού Μεσσάτιδος.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του gnomip.gr αγωγός νερού έσπασε προκαλώντας μεγάλο πίδακα νερού.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Η περίεργη υπόθεση που θα απασχολήσει δικαστικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια περίεργη υπόθεση θα απασχολήσει το Δικαστήριο στα Καλάβρυτα.

Κτηνοτρόφος μήνυσε συγχωριανό του ότι του έκλεψε τέσσερα πρόβατα.

Συνέπεσε μάλιστα, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή του, τις ημέρες εκείνες του περασμένου Νοεμβρίου να του έχει δανείσει το αγροτικό του αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφέρει αγροτικά εφόδια σε συγγενικό του πρόσωπο υποστηρίζοντας πιθανότατα ότι ταυτόχρονα επιβίβασε και τα πρόβατα. Πολύ απλά καταγγέλλει ότι του ζήτησε το αγροτικό του αυτοκίνητο προκειμένου να τον κλέψει!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Γιατί καταργήθηκε το ενδοκρινολογικό τμήμα του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Eάν αληθεύουν οι καταγγελίες για την κατάργηση του ενδοκρινολογικού τμήματος του ΠΓΝΠ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για τους εμβολιασμούς, νομίζουμε ότι η σχετική απόφαση πρέπει να αναθεωρηθεί.

Στο συγκεκριμένο τμήμα πραγματοποιούνται δεκάδες ραντεβού και είναι από τα πιο σημαντικά του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς αντιμετωπίζει διαβητικούς, θυρεοειδοπάθειες κ.ά. Συνεπώς, παρά τη σπουδαιότητα των εμβολιασμών, ίσως πρέπει να αναζητηθεί λύση για το θέμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα