Connect with us

Παναχαϊκή

Οι ευχές του πρόεδρου της ΠΓΕ, Παναγιώτη Σεμιτέκολο για τη νέα χρονιά

Published

on

Τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς διανύουμε και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γ.Ε. Παναγιώτης Σεμιτέκολος φρόντισε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα με ουσιαστικό όπως πάντα περιεχόμενο.

Ιδού λοιπόν τι αναφέρει: «Εύχομαι πραγματικά το νέο χρόνο να επανέλθει η κανονικότητα αφού η υπομονή όλων μας έχει τελειώσει.

Είδαμε, πάθαμε, μάθαμε και πλέον χρειάζεται ενεργοποίηση και συμμετοχή όλων των σωματείων πάνω σε ένα πρόγραμμα συγκεκριμένης πορείας με πλάνο δράσης και όραμα.

Για να ανοίξει ο δρόμος επιτέλους στον αθλητικό χώρο, μια και σήμερα παραμένει πνιγμένος από ρουσφετολογίες, κορεσμό εξουσίας και ανθρώπους που δεν αγαπούν τα σωματεία, παρά μόνο τον εαυτό τους.

Όλοι μαζί πλέον αλλάζουμε την μοίρα μας, μαγικές λύσεις κανείς δεν μπορεί να φέρει μια και ουδείς γνωρίζει όσο εμείς οι ίδιοι που τα ζούμε καθημερινά στο πετσί μας τα προβλήματα του αθλητισμού», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα επειδή μετράμε αντίστροφα μετράμε για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης από όλους προς την ομάδα.

Πιο αναλυτικά: «Το Δ.Σ. της Παναχαϊκής Γ.Ε. ενόψει της νέας χρονιάς που σε λίγες ώρες θα «γεννηθεί» εύχεται σε όλες και όλους ΥΓΕΙΑ.

Είναι η μόνη ευχή που ειδικά στις μέρες μας κυριαρχεί και είναι όσο ποτέ άλλοτε, αληθινή, επίκαιρη και πραγματική.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως φαίνεται πλησιάζει η ώρα για να αρχίσει και η Παναχαϊκή μας έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας, αφού δείχνει ότι μπορεί να βρεθεί επιτέλους εκεί (Α΄ εθνική) όπου έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται.

«Μια πόλη, μια ομάδα», όλοι κοντά στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. Καλή χρονιά!».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement