Connect with us

Παναχαϊκή

Κατάντησε κουραστικό…

Την επόμενη εβδομάδα η απάντηση των ειδικών για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2, αγωνία στις ομάδες

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Πραγματικά έχει κουράσει το θέμα της έναρξης της Σούπερ Λιγκ 2 με τους ειδικούς να κάνουν απανωτές συνεδριάσεις αλλά ακόμα να μην έχουν ανάψει το πράσινο φως για δράση με αποτέλεσμα 12 ομάδες, ανάμεσά τους και η Παναχαϊκή, να παραμένουν στα «πιτς» με την αγωνία στα ύψη.

Ειδικά αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα, με διάφορους αρμόδιους να αναφέρουν πιθανές ημερομηνίες -στην αρχή είχε ειπωθεί για 6 /1, μετά για 9-10/1 κ.τ.λ- οι οποίες συνεχώς αναβάλλονται, κάνει ακόμα πιο κουραστική την διαδικασία σε ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα που δεν έχει προηγούμενο στην Ευρώπη.

Μετά την «ανάσα» που πήραν οι ομάδες για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, πλέον το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι λοιμωξιολόγοι είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τους εμπλεκομένους να περιμένουν καρτερικά τις οριστικές αποφάσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/1 ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16-17/1, ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΙΣ 20

Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής λένε πως για να υπάρξει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 16-17/1, θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου να έχουν πάρει το «πράσινο φως» από την επιτροπή ώστε να τρέξουν οι οργανωτικές διαδικασίες.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν αυτό θα γίνει τη Δευτέρα με τις πιθανότητες να μην είναι πολλές.

Αν πάντως δεν δοθεί το ΟΚ μέχρι τη Δευτέρα, τότε είναι πιθανό η πρεμιέρα να πάει για την Τέταρτη 20 Ιανουαρίου ή το διήμερο 23-24/1 αλλά ποιος μπορεί να το πιστέψει μετά τις τόσες αναβολές…

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μάλιστα μετά τις τόσες αναβολές, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια που λένε πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 δεν θα ξεκινήσει πότε.

Από την μια η απροθυμία των ειδικών να ανάψουν πράσινο φως και από την άλλη οι πληροφορίες πως σύντομα έρχεται και τρίτο κύμα του covid-19 που θα φέρει νέα σκληρά lockdown, λέγεται πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει πότε.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα επικρατήσει η ποδοσφαιρική λογική και οι αρμόδιοι, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, θα δώσουν έγκριση για να δούμε δράση στην 2η επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πατρινή ομάδα έχει κουραστεί από όλη αυτή την διαδικασία αλλά δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό εκτός από προπονήσεις ώστε να κρατηθεί σε μια φυσιολογική κατάσταση.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Παπαδόπουλο να τους έχει όλους στην διάθεσή του δουλεύοντας σε όλους τους τομείς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement