Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πρωινή ΓΝΩΜΗ στον 20ό χρόνο κυκλοφορίας της!

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαν σήμερα, στις 8 Ιανουαρίου 2002, κρατήσατε για πρώτη φορά στα χέρια σας την «Πρωινή ΓΝΩΜΗ», την καθημερινή μικρή αδελφή της εβδομαδιαίας (Δευτεριάτικης) «ΓΝΩΜΗΣ».

Ήταν το δεύτερο «τέκνο» του αείμνηστου ιδρυτή της, Χρήστου Ι. Χριστόπουλου, αποτέλεσμα ώριμης σκέψης αλλά και 30ετούς εμπειρίας στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας. Αυτά ήσαν και τα δύο βασικά στοιχεία που συνετέλεσαν ώστε η «Πρωινή ΓΝΩΜΗ» να καθιερωθεί πολύ γρήγορα και να μετατραπεί σε ένα νέο και ισχυρό βήμα ενημέρωσης για την Αχαΐα, αλλά και πολύ πιο πέρα από αυτή. Σήμερα η «Πρωινή ΓΝΩΜΗ» γιορτάζει τα γενέθλιά της και την είσοδό της στον 20ό χρόνο έκδοσης, τιμώντας με απλό και λιτό τρόπο τον ιδρυτή της, όλους εκείνους που για πολύ ή λίγο και περισσότερο ή λιγότερο συνέβαλαν στην αδιάλειπτη έκδοση και κυκλοφορία της, αλλά και όλους εσάς, τους φίλους και αναγνώστες της, παλιούς ή νέους. Ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα για όλους εμάς, τους συντελεστές της «Πρωινής ΓΝΩΜΗΣ» είναι ότι μεγαλώνουμε μαζί με εκείνους που ξεκινήσαμε και κοντά μας έρχονται και οι νεότερες γενιές… Σας ευχαριστούμε!

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Αραβαντινού

Δημοσιεύθηκε

στις

  1. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Γιώργος Αραβαντινός. Γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης καθώς είχε εργαστεί κατά το παρελθόν σε πολύ γνωστά νυχτερινά καταστήματα της πόλης. Υπήρξε σε νεαρή ηλικία πυγμάχος της αγαπημένης του Παναχαϊκής, της οποίας ήταν και ένθερμος οπαδός. Χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός, η  είδηση του θανάτου του  “πάγωσε” όλους όσοι τον γνώριζαν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του, που τον αποχαιρετούν.

 

Γ.Γ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σκαγιοπούλειο: Διαμαρτυρία για τους κάδους

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην καθαριότητα αλλά και την απολύμανση των κάδων απορριμμάτων ζητούν οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

 

Συγκεκριμένα, αναγνώστρια της «Γ» δηλώνει πως στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Σμύρνης υπάρχουν δύο κάδοι απορριμμάτων, από τους οποίους αναδύεται έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα να μην τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρα. Μάλιστα, αναφέρουν πως συχνά πυκνά οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια διαφόρων ειδών, μέχρι και τηλεοράσεις (!) που εναποθέτουν ορισμένοι ασυνείδητοι. Ζητά την παρέμβαση του Δήμου Πατρέων για να υπάρξει πρόγραμμα απολύμανσης και καλύτερης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Προχωρούν» τα πεζοδρόμια

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων στο «νέο δρόμο», στην είσοδο της Πάτρας.

 

Βέβαια, για ακόμα μία φορά λόγω των έργων έχει περιοριστεί το πλάτος του δρόμου σχεδόν στο μισό, με αποτέλεσμα κατά τις ώρες αιχμής να υπάρχουν ουρές. Πάντως, η είσοδος της πόλης, σταδιακά αποκτάει «νέα» και πιο περιποιημένη μορφή. Βέβαια, όπως πολλές φορές έχουμε σημειώσει, δεν έχει σημασία μόνο η (ανα)κατασκευή αλλά και η συντήρηση…

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα