Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Τ. Πετρόπουλος: «Κάναμε αυτή την επιλογή για τις ανάγκες του στίβου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αναστολή χρήσης των εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από τους κατόχους της δωρεάν κάρτας εισόδου ανακοίνωσε πρόσφατα η Διοικούσα Επιτροπή του Σταδίου λόγω των μέτρων που απαγορεύουν τη μαζική άθληση εκτός των αθλητών στίβου που προετοιμάζονται σε ολιγομελή γκρουπ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί όσο διαρκούν τα μέτρα του Covid-19.

Επειδή η «Γ» δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από απλούς πολίτες σχετικά με την απόφαση της δημοτικής αρχής για την χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου, επικοινωνήσαμε χθες με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο.
«Η απόφαση που πήρε η Διοικούσα Επιτροπή και την ενέκρινα εγώ, ήταν να ανοίξουμε το Παμπελοποννησιακό στάδιο μόνο για τους αθλητές στίβου και αυτό γιατί δεν είχαμε άλλη δυνατότατα» είπε αρχικά ο Τάκης Πετρόπουλος και πρόσθεσε: «Η επιλογή έγινε επειδή δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες του  αγωνιστικού στίβου αλλά και τους αθλητές που έχουν κάρτα εισόδου που είναι περίπου 4.000 αθλητές σε όλη την περιοχή Με βάση τα περιοριστικά μέτρα της ΓΓΑ,  πρέπει να γυμνάζονται 60 αθλητές σε κάθε προπονητική ζώνη, που είναι 4 δηλ. 240 αθλητές ανά ημέρα.
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε χώρο στους πολίτες για τον μαζικό αθλητισμό καθώς εκτός του θέματος χωρητικότητας, δεν υπάρχει η δυνατότητα να φτιαχτεί και να τηρηθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης του σταδίου σε αντίθεση με τον στίβο που σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα και τηρείται με βάση τα μέτρα της πολιτείας».

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement