Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη συνεχίζει τη δουλειά, περιμένει τις αποφάσεις

Published

on

Μη έχοντας διαφορετική επιλογή η ομάδα της Παναχαϊκής συνεχίζει την δουλειά της σε υψηλό τέμπο ώστε να είναι πανέτοιμη να ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος, όταν βέβαια ανάψουν πράσινο φως οι αρμόδιοι.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου που κλείνει αισίως τρεις εβδομάδες επιστροφής στα γήπεδα, έχει επανέλθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη φαρέτρα του και αυτό του έχει δώσει τη δυνατότητα να ρίξει βάρος και στην τακτική, αν και το κακό είναι πως με βάση τις οδηγίες της πολιτείας, οι ομάδες δεν μπορούν να δώσουν ακόμα φιλικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν να γίνουν δοκιμές.
Θυμίζουμε πως η επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ώστε να απαντήσουν στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για πρεμιέρα το διήμερο 16-17/1. Ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου για να προλάβουν τα διαδικαστικά.
Αν το πράσινο φως δοθεί μετά την Δευτέρα, τότε η 1η αγωνιστική ενδέχεται να γίνει στις 23-24/ Ιανουαρίου με τα δεδομένα πάντως να μην είναι πολύ αισιοδοξία.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ ΤΕΣΤ COVID-19 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής θα υποβληθούν σε τεστ covid-19 όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, πριν από την προπόνηση που θα γίνει στην Αγυιά.
Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όμως η πατρινή ομάδα, όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ, τηρούν απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο που τους έχει ζητηθεί.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Στο μεταξύ, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει και σήμερα και η Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ αιτήθηκε να πάρει μέρος στην τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία του Λεωνίδα Λεουτσάκου.
Μαζί με τον κ. Λεουτσάκο θα είναι στην τηλεδιάσκεψη και οι κ. Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ), κ. Μπουτσικάρης (πρόεδρος Σούπερ Λιγκ), κ. Μπαντής (πρόεδρος ΠΣΑΠ) και κ. Μαυρωτάς (γενικός γραμματέας Αθλητισμού) για να συζητήσουν με την Επιτροπή τα θέματα της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ.
Απομένει να δούμε αν το αίτημα θα γίνει δεκτό και θα συζητηθεί σήμερα και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα οι ειδικοί θα δώσουν το ok για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement