Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: “Δαγκώνουν” οι “Λύκοι”, με φόρα η Μπρέντα – τριάδα για ταμείο στο 6.68!

Δημοσιεύθηκε

στις

Προθέρμανση για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο, το κουπόνι της Παρασκευής (08/01), με δράση στο Κύπελλο Αγγλίας, την Ολλανδία και τη Euroleague, απ’ όπου προκύπτουν οι σημερινές στοιχηματικές επιλογές του Betarades.gr, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Εμπιστοσύνη στους “λύκους”

Στις 21:45, η Γουλβς υποδέχεται στο “Μολινό” την Κρίσταλ Πάλας για τον 3ο γύρο του FA Cup. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Γουλβς αγνοεί το “τρίποντο” στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ούσα άτυχη όμως στα δύο τελευταία. Στο Ολντ Τράφορντ ήταν πολύ ανταγωνιστική και ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ με γκολ-καραμπόλα στις καθυστερήσεις, ενώ το Σάββατο πέταξε δύο πόντους στο Μπράιτον. Προηγήθηκε 1-3 στο ημίχρονο, όμως δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της στο β’ μέρος και ισοφαρίστηκε. Στους 22 πόντους η ομάδα του Σάντο, που βλέπει το Κύπελλο ως μία ευκαιρία διάκρισης, αφού στην Πρέμιερ ο ανταγωνισμός για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πολύ έντονος.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα το Σάββατο με το εντός έδρας 2-0 επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Χόντγκσον στον αγώνα, “καθάρισε” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Σλουπ και Έζε στο ξεκίνημα και στο φινάλε αυτού. Έτσι πήγε στους 22 πόντους και αυτή, έχοντας αέρα 11 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Γουλβς αδικείται από τα πρόσφατα αποτελέσματά της, έχει το υλικό να αντιδράσει και να πάρει μία πρόκριση που θα της φτιάξει την ψυχολογία. Η Πάλας δεν πείθει και έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Επιλογή ο άσος στο 2.11.

 

Με φόρα η Μπρέντα!

Στις 22:00, η Μπρέντα υποδέχεται τη Ρόντα για την 19η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας.

Σε καλή κατάσταση η Μπρέντα, ανήκει στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Προέρχεται από δύο σερί πειστικές νίκες με 3-0 επί των Φόλενταμ (εντός) και Εξέλσιορ (εκτός) και βρίσκεται στην 3η θέση με 35 πόντους. Εντυπωσιάζει με την αμυντική της αποτελεσματικότητα τελευταία, δεν έχει παραβιαστεί η εστία της στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η Ρόντα βρίσκεται στη 10η θέση με 25 πόντους και κυνηγάει ένα πλασάρισμα στα playoffs, απ’ όπου απέχει 3 βαθμούς. Ξεκίνησε με νίκη το 2021, τη Δευτέρα πέρασε από την έδρα της Γιονγκ Άλκμααρ (0-1), στο πρώτο της διπλό μετά από πέντε ανεπιτυχείς εξόδους.

Η Μπρέντα είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα, είναι δυνατή στην άμυνα και κουβαλά εξαιρετικό μομέντουμ στον αγώνα. Η Ρόντα δεν πείθει εκτός και την περιμένει δύσκολο βράδυ. Επιλογή ο άσος του 1.80.

 

Με ρυθμό και παράδοση η Εφές

Στις 21:45, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Αναντολού Εφές για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Στην προτελευταία θέση οι Γάλλοι με ρεκόρ 5-11, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους δέχθηκαν βαριά ήττα στην Πόλη από τη Φενέρ (81-59), ενώ ηττήθηκαν και από την ΤΣΣΚΑ (78-87) στο τελευταίο εντός για το θεσμό.

Η Εφές ανεβάζει στροφές τις τελευταίες εβδομάδες, προέρχεται από 5/6 νίκες και με ρεκόρ 8-9 θα δώσει μεγάλη μάχη για μία θέση στα playoffs. Μπήκε με το δεξί στο 2021, πήρε δύο σερί νίκες στο τούρκικο πρωτάθλημα και έφτιαξε την ψυχολογία της για το ταξίδι στη Λυών.

Οι Τούρκοι έχουν ρυθμό και εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Βιλερμπάν. Θα ποντάρουμε στην ανωτερότητα και το φορμάρισμα της Εφες, θα επιλέξουμε διπλό με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.76.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement