Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί στο Μενίδι: «Γλιτώσαμε για λίγα χιλιοστά!», λέει σοκαρισμένος ο οδηγός

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκαρισμένος είναι ο ταξιτζής Χαραλαμπος Πεχλιβανίδης που χθες το βράδυ κατα την διάρκεια κούρσας στο Μενίδι μια σφαίρα καρφώθηκε στην οροφή του αυτοκινήτου του.

Όπως ο ίδιος δηλώνει για λίγα χιλιοστά η σφαίρα θα μπορούσε να διαπεράσει το όχημα και να μπει στην καμπίνα του, όπου ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Ταξιτζής

 

Το πιο σοκαριστικό ειναι το γεγονός ότι την στιγμή εκείνη στο όχημα υπήρχε και επιβάτης, μια γυναίκα η οποία πήρε το ταξί προκειμένου να πάει στον προορισμό της και όταν έπεσε ο πυροβολισμός η ίδια δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα τηλεφωνώντας στους δικούς της.

«Χθες το βράδυ περίπου στις οκτώ, ξεκίνησα την πορεία μου με πελάτη από την πιάτσα του Μενιδίου και μόλις κάνω την αναστροφή ακούω ένα μπαμ. Δεν ήξερα από που ήρθε αλλά είδα μια λάμψη. Αμέσως σταμάτησα και κάλεσα την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν αμέσως, έκαναν έρευνα και βρήκαν την σφαίρα» είπε εμφανώς ταραγμένος ο ταξιτζής μιλώντας στους δημοσιογράφους από την πιάτσα του Μενιδίου.

taxibullet_arthrou
taxibullet__3__2

Μάλιστα περιέγραψε το γεγονός ευχαριστώντας τον Θεό που τους κράτησε ζωντανούς αφού εάν η σφαίρα είχε πέσει λίγα χιλιοστά χαμηλότερα ίσως να θρηνούσαμε κάποιο θύμα.

«Και γω και η πελάτισσα μου είμασταν τυχεροί που δεν τρύπησε τον ουρανό του αυτοκινήτου. Η πελάτισσα που είχα μέσα στο ταξί σοκαρίστηκε πολύ από την σφαίρα και άρχισε να κλαίει. Έπαιρνε τηλέφωνα σε δικούς της και έλεγε συνέχεια ότι το παλικάρι παρά λίγο να πεθάνει. Εφτά χιλιοστά και θα είχε περάσει μέσα στην καμπίνα μου ίσως και να με χτυπούσε η σφαίρα. Για λίγα χιλιοστά και θα είχε περάσει διαμπερές. Νιώθω ότι είμαι τυχερός γιατί ακόμα δεν εχω συνέλθει απο αυτό που έζησα. Με προστάτεψε ο Θεός. Εκείνη την ώρα υπήρχε και πολύς κόσμος στην πλατεία, οι συνάδελφοι μου από την πιάτσα μου είπαν πως πρόκειται για σφαίρα εγω νόμιζα μήπως τράκαρε κάποιο μηχανάκι. Στην περιοχή ειναι συχνό φαινόμενο οι πυροβολισμοί, πυροβολούν πολλές φορές» είπε σοκαρισμένος ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης.

Πιθανότατα πρόκειται για σφαίρα που προέρχεται από άσκοπους πυροβολισμούς καθώς στην περιοχή υπάρχουν συνεχώς καταγγελίες για τέτοια συμβάντα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement