Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έρευνες για το «δίδυμο» που άρπαξε με την απειλή όπλου 1.128 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα σταλλεί η κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δύο κρανιοφόροι ένοπλοι ληστές που προχθές το πρωί εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ελληνος Στρατιώτου αδειάζοντας από τα ταμεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «διδύμου» που μέσα σε λίγα λεπτά λήστεψαν το υποκατάστημα. Αξιολογούν τα ευρήματα που έχουν συλλέξει, τις καταθέσεις και αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Για την προχθεσινή ληστεία η Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη μοτοσικλέτας και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 1.128 ευρώ.
Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα, που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement